Πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους χώρους

Σάββατο 1 Δεκέμβρη Πλ. Βικτορίας, ώρα 12.00 Πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους χώρους.

post image

 Οι καταλήψεις τη δεδομένη συγκυρία αποτελούν δυναμικές και ζωντανές εστίες αγώνα. Επιδιώκουν να ενσαρκώσουν στο σήμερα τον κόσμο που οραματιζόμαστε για αύριο. Θέτοντας σα σημαντικό κομμάτι του αγώνα τη ρήξη με τις αξίες και τις πρακτικές που προβάλλει το σύγχρονο καπιταλιστικό οικοδόμημα, αντιτάσσουν την αξία της αλληλεγγύης σαν μοναδική διέξοδο για τη διεκδίκηση της ελευθερίας στην κοινωνική ζωή όλων των καταπιεσμένων. Η σύγκρουση με αυτούς που σπέρνουν εξαθλίωση και ολοκληρωτισμό αποτελεί μονόδρομο.

 

 Καταλαμβάνοντας συχνότητες στα ερτζιανά, οι Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης προσπαθούν να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην όξυνση του κοινωνικού ανταγωνισμού δίνοντας αδιάκοπα την ευκαιρία να ακούγονται οι φωνές του αγώνα για την αδιαλλαξία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

 

 Οι καταλήψεις αποτελούν την κοιτίδα του κόσμου που οραματιζόμαστε.

 

   Σάββατο 1 Δεκέμβρη Πλ. Βικτορίας, ώρα 12.00

Πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους χώρους.

 

Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 93.8 - 98fm

www.radio98fm.org

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License