Ανακοίνωση των εργαζομένων Δήμου Σερβίων – Βελβεντού

Ανακοίνωση των εργαζομένων Δήμου Σερβίων – Βελβεντού

τη γενική συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού αποφασίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ:Να συνεχιστεί η ΚΑΤΑΛΗΨΗ των υπηρεσιών του Δήμου για το διήμερο Δευτέρα-Τρίτη, 26 & 27 Νοεμβρίου.

 

     

Ανακοίνωση των εργαζομένων:

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού τασσόμαστε απέναντι στις πολιτικές ξεπουλήματος της χώρας και εξαθλίωσης του λαού μας από την δοτή κυβέρνηση της τρόικας.

 

Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας μας δημιουργεί προβλήματα στους συνδημότες μας, αλλά ζητάμε την ανοχή και τη συμπαράστασή τους, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!.

 

 Όλοι πλήττονται από αυτές τις πολιτικές εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας, που ξεκινά από τις «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» αποφάσεις της κυβέρνησης και καταλήγει στα ναζιστικά μορφώματα που δηλητηριάζουν τη ζωή μας

 

Ο αγώνας μας είναι ενάντια σε μέτρα που σκοπό έχουν την απαξίωση των υπηρεσιών, ώστε  να είναι ευκολότερη η εκχώρησή τους σε ιδιώτες.

 

Περιμένουμε την έμπρακτη συμπαράσταση-συστράτευση και άλλων κλάδων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»

 

Καμιά εξουσία και καμιά κυβέρνηση δεν κατάφερε ποτέ να αντισταθεί στη σύσσωμη αντίδραση – στη θέληση των αποφασισμένων πολιτών.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License