ΠΑΤΡΑ: Εργαζόμενοι απέκλεισαν την εθνική οδό - ενάντια στις απολύσεις

....

Εργαζόμενοι του Δήμου πατρέων, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των Νοσοκομείων διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο στο ύψος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Εθνική οδό για 15 λεπτά. Στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πάτρας.

Λίγο πριν οι εργαζόμενοι είχαν μεταβεί στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με σκοπό να συναντήσουν τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα όμως απουσίαζε. Αυτο εξόργισε τους υπαλλήλους οι οποίοι όπως καταγγέλλουν, ο κ. Αγγελάκας γνώριζε για την συνάντήση τους κι απουσίαζε για δεύτερη φορά.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License