Χάμιλτον, Οντάριο: Πανό αλληλεγγύης και αγάπης από συντρόφια στον Καναδά για διωκόμενους κ

Μες στο σκοτάδι των πρώτων πρωινών ωρών της 19ης Νοέμβρη, μερικοί/-ές από μας ρίξαμε ένα πανό ώστε να είναι ορατό απ’ τον αυτοκινητόδρομο 403, εκφράζοντας έτσι την αγάπη μας προς όσους/όσες αντιστέκονται στο Grand Jury....

Χάμιλτον, Οντάριο: Πανό αλληλεγγύης και αγάπης από συντρόφια στον Καναδά για διωκόμενους και φυλακισμένους αγωνιστές

Μες στο σκοτάδι των πρώτων πρωινών ωρών της 19ης Νοέμβρη, μερικοί/-ές από μας ρίξαμε ένα πανό ώστε να είναι ορατό απ’ τον αυτοκινητόδρομο 403, εκφράζοντας έτσι την αγάπη μας προς όσους/όσες αντιστέκονται στο Grand Jury –μεγάλο σώμα ενόρκων που διεξάγεται στη Βορειοδυτική ζώνη των ΗΠΑ– αλλά και για τους τέσσερις που βρίσκονται ακόμη έγκλειστοι με κατηγορίες που απορρέουν απ’ τις διαδηλώσεις ενάντια στη σύνοδο κορυφής της G20 στο Τορόντο το 2010.

Οι φυλακές είναι μία απ’ τις πιο αηδιαστικές ιδέες που σκαρφίστηκαν οι πλούσιοι κι ισχυροί, και είναι και γαμώ τις εμπνεύσεις οι επιλογές που ’χουν κάνει όσοι/όσες κρατάνε το στόμα τους κλειστό αντί να ρουφιανέψουν, καθώς κι όσοι/όσες αρνούνται ν’ απολογηθούν και να ζητιανέψουν έλεος ενώπιον της κρατικής καταστολής.

Αμέριστη αγάπη στους Ματ, Κτήο και Μάντυ και σ’ όλους όσους παραμένουν σιωπηλοί ενώπιον του Grand Jury, όπως και στους Αμάντα, Άλεξ, Κέλλυ, Τζωρτζ και σε όλα τα εκπληκτικά κι εξεγερμένα ομορφόπαιδα απ’ το νότιο Οντάριο.

Περισσότερες πληροφορίες & διευθύνσεις φυλακών
ΗΠΑ: Αντίσταση ακτιβιστών στο Grand Jury του Σηάτλ
Καναδάς: Φυλακίσεις αγωνιστών μετά το G20 του 2010

 

πηγή αναδημοσίευσης-http://gr.contrainfo.espiv.net/2012/11/21/ontario-canada-banner-dropped-in-hamilton/

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License