O “Συνωστισμός” της Ελλάδας.

Όλα συνεχίζονται..

post image

Σαμαράς, Βοριδης(2ος γραμματέας του χουντικού Παπαδόπουλου),  Φαήλος Κρανιδιώτης, Μπουμπούκοι και μπουμπούκια των εθνικοπατριοτών, Γ.Παπανδρέου-Χρυσοχοίδης(& CIA), Παπουτσής(και μετά την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου), Διαμαντοπούλου-Μπαμπινιώτης(τιμητές του εκπαιδευτικού προγράμματος για παιδιά  χωρίς σχολικά βιβλία), Σκανδαλίδης, Βενιζέλος, Καραντζαφέρις, Κουβέλις(ή και Κουνέλις), Μπίστης, Μιχαλολιάκος(1ος  γραμματέας του χουντικού Παπαδόπουλου), Πρεπεντέριδες, Βαρδιλογιάννηδες και Λάτσιδες, Όλοι οι μπάτσοι , Όλοι οι  δικαστές … και τόσοι άλλοι.
Όλοι τους ΘΕΡΙΣΤΕΣ.

Η σφαγή που βιώνει η Ελλάδα είναι πρωτόγνωρη, τα χαρακτηριστικά της έχουν αποτυπωθεί σε χιλιάδες άρθρα.  Άρθρα ανεργίας, άρθρα αυτοκτονιών, άρθρα απολύσεων, άρθρα βασανιστηρίων από την αστυνομία, άρθρα ρατσιστικής βίας κατά προσφύγων.. Η σφαγή έχει ακουστεί   οργισμένα  από δεκάδες συνθήματα που φυλλομετρήθηκαν σε εκατοντάδες χιλιόμετρα οργισμένων διαδηλώσεων. Τίποτε δεν στάθηκε ικανό να τους σταματήσει . Ένας λαός κατακρεουργείτε για να εξυπηρετηθεί “το χρέος”  λίγων δεκάδων παρασίτων και να στηθεί ένα ολοκληρωτικό πολιτικό/οικονομικό  καθεστώς που θέλει και επιμένει να μείνει για πολλά πολλά χρόνια..
 

 Με μπόλικο δεξιό εθνικοπατριωτικό τίποτε, με αντισυνδικαλιστική και αντιαντιαριστερή ρητορική,  με μαχαιρωμένες ζωές  προσφύγων, με πόλεμο κατά των αναρχικών,  την αναγκαία  λαιφ σταιλ επιστροφή των ναζιστών, το οργουελιανό στήσιμο των ΜΜΕ που ανήκουν ολοκληρωτικά στα παράσιτα(εφοπληστές-εργολάβους, ξένες υπηρεσίες  κλπ). Η παράλογη λογική της μαζικής καταστολής και του καθολικού ελέγχου.
Ότι γνωρίζαμε  παλαιότερα ως εργαλεία φόβου,  σήμερα επαναδιατυπώνονται ως ιδεολογία που εντυπώνεται στην κοινωνία και που τα πιο αντιδραστικά της κομμάτια υιοθετούν άκριτα και υπνωτισμένα.
Οι θεριστές αλωνίζουν.

Οι απολύσεις των εργαζομένων  στο δημόσιο γίνονται με ναζιστική μεθοδολογία: «Όσοι είναι ΔΕ και έχουν διορισθεί εκτός ΑΣΕΠ, έως και τους αορίστου απολύονται με την δημοσίευση του ΦΕΚ των τελευταίων μέτρων.» Όπως διέταζαν τα ναζιστικά ζώα, «Όσοι άνδρες  είναι πάνω από 13 ετών να βγουν στην πλατεία του χωριού ,αλλιώς θα σφάξουμε όλη την οικογένεια και θα κάψουμε το σπίτι» Και τότε ο κόσμος φοβόνταν-όχι όλοι- και έβγαινε στην πλατεία του χωριού και τώρα ο κόσμος φοβάται…
Πάνω από 200 καταλήψεις δημοτικών κτηρίων και υπηρεσιών βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες σε “συμβολική” κατάληψη … θα απολυθούν και θα ακολουθήσουν και άλλοι.
 

Από σήμερα η νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και πρώτη μιας σειράς ανάλογων πράξεων θα θέσουν όλη την διοίκηση τόσο των θεσμών του Κράτους όσο και των κυρίαρχων μηχανισμών του Κεφαλαίου στην δυνατότητα επικυρίαρχων Μηχανισμών να ασκούν «διαχειριστική λογιστική» πάνω στις ζωές όλων μας.  Μηχανισμοί που δεν βλέπουν ανθρώπους , κοινωνίες και ζωή, Μηχανισμοί που δεν αντιλαμβάνονται τα πράγματα μέσα από τη λειτουργία που παράγει  Ζωή. Ποτέ άλλοτε δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ακόμη και οι αποικίες έθεταν κατά έναν δολοφονικό τρόπο ζήτημα Ζωής,  έστω των κονκισταδόρες.. Τους σημερινούς Μηχανισμούς στην διοίκηση των οποίων θα μας θέσουν τους ονομάζουν “Επίτροπους”  γιατί πρέπει να τους δώσουν  όνομα που να δηλώνει ύπαρξη, αλλά δεν πρόκειται για πρόσωπα πρόκειται για απόκοσμους  Μηχανισμούς, υπηρεσίες.

Η Ελλάδα ζει τη δική της σφαγή, εδώ και καιρό κάποιοι έχουν πάρει τα πλοία για να σωθούν.  Οι υπόλοιποι που μείναν πίσω και δεν είδαν τι έρχεται απλά «συνωστίζονται»..

 

 

Για να παραχθεί το ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ..τελικά, θέλει δουλειά πολύ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License