Κάρντιφ, Ουαλία: Εκδήλωση αλληλεγγύης στον Επαναστατικό Αγώνα

Αυτή την Πέμπτη, 22 Νοέμβρη, στις 7μ.μ. το αναρχικό κοινωνικό κέντρο Κόκκινη και Μαύρη Ομπρέλα (Red and Black Umbrella) θα φιλοξενήσει μια συζήτηση αναφορικά με την ένοπλη ομάδα Επαναστατικός Αγώνας, απ’ την Ελλάδα.....

Κάρντιφ, Ουαλία: Εκδήλωση αλληλεγγύης στον Επαναστατικό Αγώνα

Αυτή την Πέμπτη, 22 Νοέμβρη, στις 7μ.μ. το αναρχικό κοινωνικό κέντρο Κόκκινη και Μαύρη Ομπρέλα (Red and Black Umbrella) θα φιλοξενήσει μια συζήτηση αναφορικά με την ένοπλη ομάδα Επαναστατικός Αγώνας, απ’ την Ελλάδα. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να κουβεντιάσουμε σχετικά με τον ένοπλο αγώνα και τ’ αποτελέσματά του, να εξετάσουμε πώς τέτοιες ομάδες αντιμετωπίζονται απ’ το κράτος, καθώς και τις κρατικές αντιδράσεις έναντι ένοπλων οργανώσεων. Επίσης, θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μια γενική επισκόπηση της υπόθεσης του Επαναστατικού Αγώνα ως τώρα.

Το διεθνές κάλεσμα της Συνέλευσης για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα για δράσεις αλληλεγγύης στις 22, 23, 24 Νοέμβρη, υποστηρίζει επίσης ο Αναρχικός Μαύρος Σταυρός του Κάρντιφ.

Βλ. επίσης εδώ.

πηγή αναδημοσίευσης-http://gr.contrainfo.espiv.net/2012/11/20/cardiff-uk-revolutionary-struggle-discussion/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License