Παρεμβαση αναρχικων εναντια σε κρατος και βιομηχανικο συστημα

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

post image

Με αφορμή το τριήμερο για την επέτειο της εξέγερσης  του Πολυτεχνείου, αναρχικοί σύντροφοι παρευρεθήκαμε στο χώρο του Πολυτεχνείου με έντυπο υλικό και πανό.

 Μοιράσαμε κείμενα ενάντια στα ορυχεία χρυσού στη Χαλκιδική, ενώ τα έντυπα σχετίζονταν με τον αναρχικό απελευθερωτικό αγώνα και την ολική απελευθέρωση ανθρώπων, ζώων και γης.

Τα πανό έγραφαν: «ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΥΧΕΙΟ ΣΤΗ ΧΑΛΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΗΣ, ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΖΩΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΦΥΣΗΣ» και

«ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΣ-ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ».


 adamasto.squat.gr

antispe.squat.gr


Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License