Σάββατο 17 Νοέμβρη 2012 Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με την προτροπή ή τουλάχιστον τη μη αποτροπή των Πρυτανικών αρχών τα ΜΑΤ εισβάλλουν απροκάλυπτα στο χώρο του ΑΠΘ εγκλωβίζουν τους φοιτητές που είναι αλληλέγγυοι στην απεργία των εργολαβικών υπαλλήλων, ρίχνουν χημικά δημιουργώντας ασφυκτική ατμόσφαιρα και πανικό, χτυπούνε με μανία και στο ψαχνό 20χρονα αγόρια και κορίτσια, χύνεται αίμα φοιτητών μπροστά στο κτίριο διοίκησης.
            Συλλαμβάνουν 16 φοιτητές, οι τρεις εξ αυτών καταλήγουν στο νοσοκομείο.
            Καταδικάζουμε το επιχειρησιακό σχέδιο Πρυτανείας και αστυνομίας που είχε σαν στόχο το σπάσιμο της απεργίας και τον ξυλοδαρμό φοιτητών που στέκονται αλληλέγγυοι στους εργολαβικούς απεργούς, καθώς και την κατάργηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
            Καταδικάζουμε την Πρυτανεία που έσπασε το άσυλο, που έφερε τα συμβούλια διοίκησης, που εμπαίζει τους εργαζομένους, που εκτός από το να κοροϊδεύει την Πανεπιστημιακή κοινότητα λέει ψέματα σε όλη την κοινωνία λέγοντας ότι οι εκδηλώσεις της Πρυτανείας λειτουργούσαν αποτρεπτικά για τη δημιουργία επεισοδίων.
            Μόλις πέρσι τα ΜΑΤ κυνηγώντας φοιτητές έφθασαν μέσα στην αίθουσα τελετών όπου η Πρυτανεία σα να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου έκανε τις εκδηλώσεις της.
            Όσες ανακοινώσεις και να βγάζουν δεν εξαπατούν πια κανέναν. Σημειωτέον δεν έγινε καμία καταστροφή εντός του ΑΠΘ. Η περιφρούρηση φοιτητών και εργαζομένων κατέδειξε την ανικανότητα της Πρυτανείας η οποία θα γραφτεί στην ιστορία ως η πρώτη μεταπολιτευτική Πρυτανεία που επέτρεψε την εισβολή της αστυνομίας και τον ξυλοδαρμό φοιτητών σε πανεπιστημιακό χώρο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License