Ενημέρωση από Βέροια για 17Ν

Μοίρασμα αντιφασιστικού κείμενου και συνθήματα από 35-40 συντρόφους και συντρόφισσες στο κέντρο και την αγορά της πόλης.

Στις 12 η ώρα είχε καλέσει η ΕΛΜΕ στα δικαστήρια συγκέντρωση. Λόγω ψιλόβροχου (sic) μαζεύτηκαν λίγοι καθηγητές και γύρω στους 35-40 σύντροφοι/ισσες. Οι ΕΛΜΕ αποφάσισε να πάει για καφέ μαλλον..

Καταβήκαμε στο κέντρο και την αγορά της πόλης μοιράζοντας αντιφασιστικό κείμενο και φωνάζοντας συνθήματα με μηδαμινή προσέλευση αριστερών και απλών πολιτών στη πορεία.

 Το βράδυ (όπως κάθε βράδυ) ήταν μαζεμένοι στη πλατεία δημαρχείου άγρια νεολαία της πόλης μεταξύ των οποίων και σύντροφοι. Λόγω βορρά και χαμηλών θερμοκρασιών από το προηγούμενο βράδυ άρχισαν ο κόσμος να ανάβει φωτιά για να ζεσταίνεται. Το πρώτο βράδυ ήρθε ενα μπατσικό για φιλική παρατήρηση. Την επόμενη, λόγω και 17Ν, μέτα από καμιά ώρα που άναψε η φωτιά εμφανίζονται 30-35 μπάτσοι (ενώ ο κόσμος ήταν ποιο λίγος) μαζί με ένα πυροσβεστικό φορτηγό για να σβήσουν δύο παλέτες φωτιά. Μόλις έφυγαν ξαναάναψε η φωτιά και επέστρεψαν πάλι όλοι και έκατσαν για δύο ώρες δίπλα μας 20-25 μπάτσοι για περιφρούρηση μην ξανανάψει η φωτιά τρώγοντας πολύ γιουχάρισμα και κράξιμο από τον κόσμο.

ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License