Ενημέρωση από 17Ν στη Λαμία

Πολύ λίγα από πολύ λίγους...

       Ανήμερα της ημέρας της εξέγερσης του Πολυτεχνείου , πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στίς 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας όπως και είχε ανακοινωθεί. Θα πρέπει να αναφέρουμε πώς πέραν του καλέσματος των αναρχικών/αντιεξουσιαστών , δεν υπήρχε κανένα άλλο κάλεσμα , από κανένα πολιτικό χώρο ή συλλογικότητα οποιασδήποτε συλλογικότητας... Οι λόγοι ή μαλλον, οι δικαιολογίες της ανυπαρξίας όλων τους, δεν είναι κάτι το οποίο απασχολεί εμάς τους ίδιους αλλά είναι ενδεικτικό των έτσι κι αλλιώς πολιτικάντικων επιλογών τους , αλλά και μία πολύ καλή ευκαιρία του να κατανοήσουμε το πόσο οι επαναστατικές δομές ( εξεγέρσεις ) τους εκφράζουν , ακόμη και "τυπικά" μιλώντας...  

       'Ετσι ο μικρός αριθμός  συγκεντρωμένων που μαζεύτηκε στην πλατεία δεν ήταν ικανοποιητικός , έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί πορεία , έτσι αρκεστήκαμε σε μία απλή συγκέντρωση , όπου και αναρτήθηκε το πανό μας , στο οποίο και αναγραφόταν "Η εξουσία πάντα θα στήνει μνημεία στις εξεργέρσεις του χτές  και πολυβόλα στίς εξεγέρσεις του αύριο (Α)" , ενώ πετάχτηκαν και πλυθώρα από τρικάκια στίς πλατείες Ελευθερίας-Διάκου αλλά και σε πολλά κεντρικά σημεία και δρόμους της πόλης.

      Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε πώς η παρουσία των μπάτσων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, με περιπολικά , ασφαλίτες , και Διας , σκορπισμένους όχι μόνο σε όλο το κέντρο αλλά και συγκεκριμένα στήν είσοδο των γραφείων των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Υ.γ θα ανεβούν στο site πιό αναλυτική ενημέρωση και photos της συγκέντρωσης

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License