ενημέρωση από πορεία 17 Νοέμβρη Σέρρες

.

στο κάλεσμα του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού ΤΕΙ Σερρών για συγκέντρωση-πορεία για το Πολυτεχνείο ανταποκρίθηκαν 30 άτομα του Α/Α χώρου κι άλλοι τόσοι περίπου από Ανταρσύα. ο παλμός ήταν πολύ δυνατός κι η διαδρομή κάλυψε μεγάλο μέρος της πόλης. οι ανταρσίτες (πλην 1-2 ατόμων) εγκατέλειψαν κάπου στα μισά. τα γραφεία της -κατά τα άλλα αντισυστημικής και αντιμπατσικής- Χρυσής Αυγής φυλούσε κλασσικά μια διμοιρία. τα ντόπια ασπόνδυλα περίμεναν κλασσικά στο μπαλκόνι για να απειλήσουν. ακόμα περιμένουν.

σ' όλη τη διάρκεια της πορείας ακούγονταν συνθήματα για το Πολυτεχνείο, αντιφασιστικά, αντιμπατσικά κι εξεγερσιακά.

το κείμενο που μοιράστηκε: https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1437286

 

από (Α) 18/11/2012 3:07 μμ.


post image

(Α)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License