Οι Anonymous χτύπησαν το Ισραήλ

.

Έριξαν εκατοντάδες κυβερνητικά σάιτς και βάσεις δεδομένων ενώ δημοσιοποίησαν χιλιάδες e-mails και τους κωδικούς πρόσβασης.

 

Οι Anonymous υλοποίησαν την απειλή τους κι επιτέθηκαν ηλεκτρονικά στο Ισραήλ για τις πολεμικές του επιχειρήσεις στη λωρίδα της Γάζας.

Μεταξύ των στόχων ήταν το ισραηλινό Υπουργείο Εξωτερικών και η Τράπεζα της Ιερουσαλήμ, που έχασαν εντελώς τις βάσεις δεδομένων τους. Επιπλέον, έριξαν πάνω από 600 ιστότοπους με επιθέσεις  DDoS και δημοσιοποίησαν περισσότερες από 2.000 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με τους κωδικούς πρόσβασης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License