Κατάληψη Ραδιοφωνικού Σταθμού Λάρισα

κατάληψη ραδιοφωνικού σταθμού λάρισα 17Ν 03:03

Παρέμβαση-Κατάληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λάρισα στο ραδιοφωνικό σταθμό Super Spor FM 90.1 στο πλαίσιο δράσεων της προπαγάνδισης της αυριανής πορείας. Υπήρξε ηχογραφημένο κείμενο και διήρκησε μισή ώρα.


Αναφέρουμε επίσης ότι υπήρξε προσπάθεια για το δημοτικό ραδιόφωνο, πιο πριν, το οποίο τελούσε υπο κατάληψη απο τους εργαζομένους του δήμου αλλά δεν έγινε επειδή οι περισσότεροι από τους "καταληψίες" εργαζόμενους ζητούσαν να ακούσουν το κείμενο και άμα συμφωνούσαν να υπήρχε περίπτωση να το παίξουν στην ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ κατάληψη. Δημιουργήθηκαν μικροεντάσεις και  ύστερα από αυτή τη λογοκριτική συμπεριφορά τους αποχωρήσαμε από το χώρο.

 

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License