Ξύλο στο Πολυτεχνείο

Επεισόδια έγιναν πριν από λίγο στο χώρο του Πολυτεχνείου

Σύμφωνα με καθεστωτικά πριν από μισή ώρα περίπου έγινε συμπλοκή στο χώρο του Πολυτεχνείου ανάμεσα σε ΠΑΣΠίτες και "κουκουλοφόρους" (sic). Ένας ΠΑΣΠίτης τραυματίστηκε στο κεφάλι. Όποιος έχει κάποια πληροφορία ας ενημερώσει γιατί με τα καθεστωτικά δε βγαίνει άκρη!


οι εν λόγω πασπίτες είχανε ερίσει με κάποιους άλλους πρωήν πασόκους (νυν συριζαίους) για ένα τραπεζάκι,ακολούθησε συμπλοκή και ένας από τα πασόκια έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του.

Τώρα αυτά που λένε οι καθεστωτικοί για μασκοφόρους,κουκουλοφόρους,παλαιστές και θηριοδαμαστές είναι για να προκαλέσουν συνειρμούς εν όψει 17 Νοέμβρη.

 

από alterthess 15/11/2012 3:23 μμ.


Συγκρούσεις πραγματοποιηθήκαν νωρίτερα στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Μέλη της ΠΑΣΠ πραγματοποίησαν πορεία προς το Πολυτεχνείο όπου κατά την είσοδο τους πραγματοποιήθηκαν συγκρούσεις με ομάδες φοιτητών που αντιδρούν στην παρουσία των μελών της φοιτητικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ στον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκε μέλος της ΠΑΣΠ τον οποίο παρέλαβε το ΕΚΑΒ.

 

http://www.alterthess.gr/content/sygkroyseis-sto-polytexneio

από Πολυτεχνίτης & Ερημοσπίτης 15/11/2012 3:29 μμ.


Οι πασόκοι με το θράσος που χαρακτηρίζει το σκληρό πυρήνα του κομματοσκυλισμού επιχείρησαν να εισέλθουν στο χώρο για να καταλάβουν τραπεζάκια σύμφωνα με το παλιό ηλίθιο έθιμο.

Ωστόσο καλό θα ήταν το μπουρδελάκι του χοντρό-Βενιζέλου να βγάλει και μια ανακοίνωση στην οποία να εξηγεί πόσους επαγγελματίες μπράβους είχε μισθώσει έναντι 50 ευρώ από σύνδεσμο φιλάθλων προκειμένου να προστατέψουν τους λιγοστούς εναπομείναντες σφουγγοκωλάριούς του.Αυτό που είδε όποιος ήταν εκεί είναι πως για κάθε πασόκο υπήρχαν 5 μπράβοι.Όπως είναι λογικό και αυτονόητο η πρόκληση δεν έμεινε αναπάντητη.Όντως στην αρχή είχαμε αντεγκλίσεις μεταξύ πασόκων και πασοκογενών συριζαίων,αλλά μπλέχτηκαν κι άλλοι και η κατάσταση έγινε ανθυγιεινή για τα πασόκια σε χρόνο μηδέν.

Ο πανικός των πασόκων και των λούμπεν συνδεσμιτών ήταν τόσο μεγάλος που κόντεψαν να ποδοπατηθούν.Εκεί γίνανε και τα ατυχήματα από καθαρή δική τους υπαιτιότητα,λόγο του φόβου τους και της αναμπουμπούλας.

Ο εν λόγο πασόκος πάνω στον πανικό του έφαγε σαβούρδα με αποτέλεσμα να χτυπήσει ελαφρά το κεφάλι του (καρούμπαλο).

Οι μόνοι μασκοφόροι/κρανοφόροι ήταν οι λουμπενοσυνδεσμίτες,οι οποίοι με βάση τα γηπεδικά αντανακλαστικά τους με το που ξεκίνησε η φάση φασκιώθηκαν.

Καλό είναι να μην περάσει το γεγονός στο ντούκου και να βγει μια ανακοίνωση από την επιτροπή που να καταγγέλει και τις ελεεινές μεθοδεύσεις των πασόκων και την προσπάθεια που επιχειρείται ενορχηστρωμένα τις τελευταίες μέρες από τα μμε να παρουσιάζονται οι πασόκοι μάρτυρες και διωκόμενοι από ακραίες μειοψηφείες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License