Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμό σχολείου στο Manado (Ινδονησία)

μετάφραση απο http://325.nostate.net/?p=6588

Η Διεθνής Συνωμοσία Εκδίκησης – FAI/IRF αναλαμβάνει την ευθύνη για εμπρησμό σχολείου στο Manado (Ινδονησία) Ένα σχολείο κάηκε κατά την διάρκεια της εβδομάδας δράσεων αλληλεγγύης στους Eat και Billy, που καλέστηκε από την Διεθνή Συνωμοσία Εκδίκησης .
 Στις 11 Νοεμβρίου 2012, καλυμένοι απο την νύχτα και τις επιθυμίες της επαναστατικής αλληλεγγύης με τους φυλακισμένους αναρχικούς σε όλο τον κόσμο, κάψαμε ένα δημόσιο δημοτικό σχολείο στην περιοχή Paniki στο Manado. Χαιρετίζουμε με την δράση μας όλους τους αδερφούς μας και τις αδερφές μας απο την Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία- Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FAI – IRF).
Ίσως, πολλοί σύντροφοι αναρωτηθούν γιατί βάλαμε φωτιά σε ένα σχολείο; Η απάντηση είναι απλή.
Πρώτον, το σχολείο είναι μια φυλακή. Και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να υπερασπιστούμε το σχολείο και να μην το συμπεριλάβουμε στην λίστα των στόχων των επαναστατικών δράσεων.
Στο σχολείο, δεν μπορούμε να μάθουμε για την ελευθερία, τη γενναιότητα, την μοναδικότητα και την επαναστατική αλληλεγγύη. Δεν μαθαινουμε τίποτα παρα μόνο την κατάσταση της κοινωνίας που επιβάλει την αξιοπρέπεια μας ως ανθώπινο ον. Αφιερώνουνε την δράση μας στην θύμιση των αδερφών μας, τους Eat και Billy οι οποίοι είναι ακόμα φυλακισμένοι απο το κράτος.
Επίσης, μέσα απο αυτή την δράση θέλουμε να στείλουμε τους επαναστατικούς μας χαιρετισμούς στους Nicola Gai και Alfredo Cospito, στα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, τον Θεόφιλο Μαυρόπουλο, τον Gabriel Pombo da Silva, τον Marco Camenisch, στα μέλη του επαναστατικού αγώνα και στους φυλακισμένους αναρχικούς σε Χιλή και Βολιβία.
Στον Λουτσιάνο Τορτούγκα και στον Μάριο Τρίπα Λόπεζ, στέλνουμε στον καθένα μια επαναστατική αγκαλιά. Αυτή η δράση είναι μέρος του ιστού της Άμεσης Δράσης για μια εβδομάδα για να θυμηθούμε τα αδέρφια μας που είναι φυλακισμένα απο το κράτος, τον αγώνα ενάντια στο κράτος, τον καπιταλισμό και την κοινωνία. Κανένα βήμα πίσω, Ποτέ άοπλοι Ποτέ υποταγμένοι, Για την αναρχία Για την Μαύρη Διεθνή Διεθνής Συνωμοσία Εκδίκησης(ICR) Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία- Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο(FAI – IRF)

Σημειώσεις για την δράση: Η φωτιά ξεκίνησε περίπου στις 9πμ. Ολόκληρο το σχολείο κάηκε. 322 παιδιά τώρα έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο χωρίς δημόσια εκπαίδευση. Δεν υπήρχε κανένα θύμα. Μετά την προηγούμενη δράση της ΔΣΕ στο Μανάντο στις 5 Νοεμβρίου, η αστυνομία οργάνωσε μια συνάντηση ειδικά για να συζητήσει την κατάσταση, όπου τα μέσα ενημέρωσης δεν επιτρεπόταν να ακούσουν την διαδικασία. Φαίνεται οτι έχουν αποφασίσει μια πολιτική άρνησης, για να προσπαθήσουν να καταστείλουν την πληροφόρηση σχετικά με τις επιθέσεις.
Ως εκ τούτου,ο προηγούμενος εκρηκτικός μηχανισμός στο Μανάντο ανακοινώθηκε σαν μια "'αδεια βαλίτσα" λανθασμένα για βόμβα, και ο εμπρησμός αυτού του σχολείου αβακοινώθηκε ως ενα "ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα".

Μέσα μαζικής ενημέρωσης http://www.manadotoday.com/sd-negeri-3-manado-ludes-dilalap-sijago-merah/84262.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License