Το Facebook μπλόκαρε τα προφίλ της Χρυσής Αυγής (;)

Delete σε όλα τα προφίλ των βουλευτών του κόμματος από τις σελίδες του πάτησε χθες το Facebook, κρίνοντας ότι αυτές παραβαίνουν την πολιτική κατά της βίας και του ρατσισμού που υιοθετεί.

Παράλληλα, διαγράφηκαν και προφίλ στελεχών της Χρυσής Αυγής από τοπικές οργανώσεις, αλλά και χρηστών που είχαν αναρτήσει σβάστικες και ναζιστικά σύμβολα.

 


Στους όρους λειτουργίας του, το Facebook ρητά αναφέρει ότι όποιος με σχόλια, φωτογραφίες και αναρτήσεις στην ιστοσελίδα προσβάλει πρόσωπα, φυλές, θρησκείες και ιδεολογίες αποβάλλεται από το δίκτυο, ενώ δίδεται το δικαίωμα σχετικών καταγγελιών στους χρήστες.
 
Οι αναφορές σε βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής ήταν προφανώς εκατοντάδες και συνεπώς το Facebook αποφάσισε να σβήσει μαζικά τους λογαριασμούς.
 
Για «λογοκρισία» κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή, που σε επίσημη ανακοίνωσή της μιλά για «λυσσαλέα επίθεση εναντίον εθνικιστών χρηστών». Βουλευτές της προσέφυγαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να στραφούν κατά της εταιρίας.

από ... 12/11/2012 2:05 μμ.


που δίνει στη ψύχρα διαδηλωτές (Αγγλία, Αύγουστος 2011), Παστίτσιους κοκ, αλλά κατεβάζει τα προφίλ χρυσαύγουλων με φωτογραφίες με γκάνια και άλλα αποδεικτικά στοιχεία επιθέσεων φάτσα-φόρα...

Φυσικά ούτε τώρα θα πάρουν πρέφα οι συμμορίες της ΚΥΠ πόσο γτπ τους έχουν κι ότι μόνο για να κάνουν τις βρωμοδουλειές που το επίσημο κράτος ακόμα δεν θέλει να αναλάβει ανοιχτά προορίζονται, και μόλις τις κάνουν ή μόλις τις αναλάβει το επίσημο κράτος θα τους φάει λάχανο όπως τα SA στην ναζιστική Γερμανία...


Οι χιτλερικοί ισχυρίζονται ότι τους κατέβασε τα προφίλ το Facebook, μπορεί όμως να τα κατέβασαν και μόνοι τους, για να κάνουν ντόρο. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License