Η σύλληψη του Κώστα Βαξεβανη μέρος μιας σκοτενής εποχής της νεοελληνικης ιστορίας.

Η σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη μέρος μιας ακόμη σκοτεινής εποχής της νεοελληνικής ιστορίας.

post image

 

Ένα απίστευτο κράμα ομοιογενών συστατικών αποτελούν το σημερινό ολοκληρωτικό σύστημα κυριαρχίας στην Ελλάδα,  όπου πρωταγωνιστή η διαφθορά,  ο πολιτικός και πολιτισμικός σκοταδισμός και η κοινωνική αδράνεια όσων αφορά τις αντιστάσεις στα παραπάνω. Το σύνολο των θεσμών και μηχανισμών του νεοελληνικού κράτους λειτουργούν απολύτως διαβρωμένα και διεφθαρμένα. Δικαστές, εισαγγελείς αστυνομία , κυρίαρχο πολιτικό προσωπικό, παρακρατικές υπηρεσίες(ΕΥΠ κλπ) ναζιστικά κώματα , κυρίως τηλεοπτικά ΜΜΕ που ανήκουν σε κοινούς αλήτες, συστήνουν όλο αυτό το φοβερό σύνολο που πνίγει σήμερα μία ολόκληρη χώρα.

 

Αυτό το σύνολο βρέθηκε αναπάντεχα(το ίδιο και εμείς) μπροστά σε μία μη εξυπηρετούμενη δημοσιογραφική αποκάλυψη. Γνωστοποιήθηκε στους πολίτες αυτής της χώρας η πραγματική εικόνα ενός (προσοχή όχι ολόκληρου) μέρους της παρασιτικής ελληνικής Αστικής Τάξης, που στην κυριολεξία λυμαίνεται τον πλούτο που παράγεται σε αυτή τη χώρα , με πλάτη ασφαλείας την διεφθαρμένη λειτουργία των θεσμών(δικαστές-αστυνομικοί κλπ)..

 

Αυτοπρόσωπος μπροστά μας η ελληνική παρασιτική Αστική Τάξη, ή τουλάχιστον ένα μέρος της , αρκετά αποκαλυπτικό όσον αφορά την χαρτογράφησή του.

 Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αλήτες εφοπληστές,  μεγαλογιατροί, μεγαλοαρχιτέκτονες, μεγαλονοικοκυρές και λοιπά παράσιτα φιλοξενούνται στην μέχρι χθες άφαντη "λίστα Λαγκάρντ".

 

Διεφθαρμένοι πολιτικοί όπως ο Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου, ο πολιτικά απένταρος Σαμαράς, τραπεζίτες όπως ο Προβόπουλος , ρωμαλέοι ΚΥΠαντζήδες και εισαγγελείς ή και τα δύο μαζί όπως ο Διώτης ήξεραν τα πάντα....

 

Όλοι τους αποτελούν τον ορισμό του παρασιτισμού, μοστράρονται σε φασιστικά έντυπα και ΜΜΕ που  δοκιμάζουν τις κοινωνικές αντοχές στον ναζισμό , επιβάλλοντάς τον εκτός του ιστορικού του τοπίου, επιβάλλοντάς τον ετσιθελικά και βίαια για να ξεμπερδεύουν μια και καλά με την κοινωνία, όχι όλη αλλά σίγουρα εναντίων όλης της κοινωνίας..

 

Η Λίστα Λαγκάρντ δεν είναι μόνο μία όποια λίστα, όσο κουτσουρεμένη και αν είναι,  είναι ευανάγνωστος  τίτλος κεφαλαίου της πιο παρασιτικής και διεφθαρμένης παρασιτικής Αστικής Τάξης που εμφανίστηκε στην νεότερη και σύντομη ιστορία αυτού του Κράτους..

Η σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη, δεν είναι είναι μεμονωμένο περιστατικό "άσκησης υπερβολικής εξουσίας",  θα πρέπει να συνυπολογισθεί και  συν_αποτελέσει καταλύτη κοινωνικών διαδικασιών αποδόμησις της συγκεκριμένης εποχής της κυριαρχίας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License