Μαρτυρία από Θεσσαλονίκη

ME ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΜΑΤΑΤΖΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟY ΘΕΑΤΡΟY ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ

ΣΤΙΣ 02:05 ΤΗΣ 27ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΗ 2012 ME ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΜΑΤΑΤΖΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟY ΘΕΑΤΡΟY ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΝΤΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ «ΓΙΟΡΤΗ» ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ.
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙ ΓΙΟΡΤΟΥΛΕΣ! ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΑΡΚΟ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ.
Υ.Γ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.
              

 

http://antepithesi-ampelokipoi.blogspot.gr


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License