Όλα τα δεδομένα μας ανήκουν στην Microsoft.

Όλα τα δεδομένα μας ανήκουν στην Microsoft

Οι όροι που υπάρχουν αυτή την στιγμή στη συμφωνία της Microsoft για χρήση των υπηρεσιών της όχι μόνο δεν εγγυόνται για την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών μας, αλλά δίνουν στη Microsoft και τους συνεργάτες της το δικαίωμα της ιδιοκτησίας των πληροφοριών μας και μπορούν ουσιαστικά να τις χρησιμοποιήσουν όπως αυτοί θέλουν. Αυτά διέπουν όλες τις επικοινωνίες που έχουμε σήμερα μέσω Hotmail και MSN Messenger. Σύμφωνα με τους όρους : “Ταχυδρομώντας μηνύματα μέσω δικτύου, κατεβάζοντας αρχεία, εισάγοντας δεδομένα, υποβάλλοντας οποιεσδήποτε απαντήσεις ή προτάσεις ή χρησιμοποιώντας οποιουδήποτε είδους επικοινωνία αναγνωρίζεις στην Microsoft και στις συνδεδεμένες με αυτή εταιρίες το δικαίωμα να: 1.Χρησιμοποιήσουν, τροποποιήσουν, αντιγράψουν, διανείμουν, μεταδόσουν, εκθέσουν δημόσια, αναπαράγουν, δημοσιεύσουν, δημιουργήσουν παράγωγες εργασίες, μεταβιβάσουν ή να πουλήσουν τις πληροφορίες αυτές. 2.Δώσουν σε τρίτους το απεριόριστο δικαίωμα να ασκήσουν οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα δικαιώματα. 3.Δημοσιεύσουν τα ονόματα μας συνδεδεμένα με οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία.” Και δεν σταματάει εκεί. Στέλνεις μια καλή ιδέα ή ένα δικό σου business plan με email; Το παραδίνεις κι αυτό στη δική τους υπηρεσία. Και όπως είπε κάποιος από την Microsoft: “Όλα τα δεδομένα σας μας ανήκουν”. Και δεν έκανε πλάκα.

Βλέπε Linux

από ΠΠΣ 29/05/2002 12:40 μμ.


Το πρόβλημα στο παραπάνω σχόλιο δεν είναι τα λειτουργικά αλλά οι υπηρεσίες τύπου Hotmail κλπ! Επομένως όσο χρησιμοποιείς το hotmail ανεξάρτητα με το λεθιτουργικό έχεις πρόβλημα. Κανένας παροχέας δωρεάν email με καλυτερη πολιτική υπάρχει? Πάντως δυσκολεύομαι να το πιστεψω το παραπάνω, πράγματι ετσι είναι? Αυτό είναι απλά απιστευτό αν ερμηνευτεί έτσι!

από Παντελής 29/05/2002 1:36 μμ.


Υπάρχει σχετικό άρθρο στο hack.gr από το Μάρτιο του 2001. Στον επίλογο αναφέρεται ότι η Microsoft αναγκάστηκε να αλλάξει τους όρους. http://www.hack.gr/gazette/2001/03/passport.go

από Ανώνυμος Θανάσης 29/05/2002 1:59 μμ.


Υπάρχει και το PGP. http://www.pgpi.com Κάντε έναν κόπο, διαβάστε λίγη θεωρία, στην ανάγκη ρωτήστε κανένα γνωστό και εγκαταστήστε κρυπτογραφία στα mail σας. Αξίζει τον κόπο.

από ελπιδα 29/05/2002 4:02 μμ.


ίσως οι όροι του πρώτου άρθρου να έχουν τροποποιηθεί λιγάκι αλλά ρίξτε μια ματιά στο

από ελπιδα 29/05/2002 4:05 μμ.


από ελπιδα 29/05/2002 4:08 μμ.


από punk 29/05/2002 9:47 μμ.


Όσο για τα e-mail συμφωνώ με τον Ανώνυμο Θανάση. Το PGP είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα κρυπτογράφησης. Οι Αμερικάνοι ήθελαν να απαγορεύσουν την έξοδο του PGP από την χώρα για να μην χρησιμοποιηθεί από τους <<εχθρούς>> τους.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License