Κινητοποιήσεις αγροτών στην Παραγουάη

Κινητοποιήσεις αγροτών στην Παραγουάη

post image

 

 

Πάνω από 1000 αγρότες έκλεισαν δρόμους στις 25/9 στην περιοχή Caaguazú για να διαμαρτυρηθούν για την εισαγωγή στη χώρα γενετικά τροποποιημένου βαμβακιού.

Οι αγρότες έκλεισαν δρόμους στην πόλη Coronel Oviedo, πρωτεύουσα της επαρχίας Caaguazu, κραδαίνοντας αφίσες και πλακάτ ενάντια στους γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς.

Απείλησαν επίσης να καταστρέψουν τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους, που παράγονται από τη γνωστή Monsanto.

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

https://anarchypress.wordpress.com/2012/09/28/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License