Κάρντιφ, Αγγλία: Μήνυμα αλληλεγγύης στους μαχόμενους κρατουμένους ελληνικών φυλακών

από το αναρχικό κοινωνικό κέντρο Red and Black Umbrella

«Αλληλεγγύη στον αγώνα για αξιοπρέπεια μες στις ελληνικές φυλακές»

25 Σεπτέμβρη 2012

Ανοιχτό γράμμα στους μαχόμενους κρατουμένους στην Ελλάδα

Εμείς, το αναρχικό κοινωνικό κέντρο Κόκκινη και Μαύρη Ομπρέλα (Red and Black Umbrella), θέλουμε να στείλουμε την αλληλεγγύη μας στους μαχόμενους κρατουμένους στις ελληνικές φυλακές Λάρισας, Τρικάλων, Γρεβενών, Δομοκού, Μαλανδρίνου, Κομοτηνής, Κορυδαλλού, Πάτρας, Κέρκυρας, Χίου, Ναυπλίου, Διαβατών και Αλικαρνασσού, καθώς και σε κάθε εξεγερμένο που κινητοποιείται ενάντια στο εγγενώς άδικο και απάνθρωπο σύστημα των φυλακών.

Λόγω της έλλειψης εκτενούς πληροφόρησης στ’ αγγλικά, δεν γνωρίζουμε το βάθος και εύρος της κατάστασης, αλλά νιώθουμε την επείγουσα ανάγκη να δείξουμε τη συμπαράστασή μας προς τις δράσεις σας.

Ως μια μικρή χειρονομία, ανατυπώσαμε τα αιτήματα κρατουμένων από τις φυλακές Λάρισας, στ’ αγγλικά, τα τοιχοκολλήσαμε μαζί με αντίγραφα του παρόντος γράμματος κι αναρτήσαμε και ένα πανό έξω από το κοινωνικό κέντρο. Το κάναμε όχι μονάχα για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας, αλλά και για να αντηχήσουν οι φωνές του αγώνα σας για αξιοπρέπεια, και να εμπνεύσουμε κι άλλον κόσμο στους προσωπικούς και συλλογικούς αγώνες τους.

Ελπίζουμε η σπίθα σας, ανάμεσα σε πολλές άλλες, να πυροδοτήσει τις φωτιές που θα μετατρέψουν το σύστημα των φυλακών σε στάχτες.

Αγάπη & Οργή
Κοινωνικό Κέντρο Κόκκινη και Μαύρη Ομπρέλα (Κάρντιφ)
redandblackumbrella.squat.net

 

από Cymru 28/09/2012 2:24 μμ.


Παιδιά μια παρατήρηση, το Cardiff (Caerdydd στα Ουαλικα) εινα η πρωτευουσα της Ουαλιας...και γενικά έχουν πολλά ζητήματα οι ουαλοί με την αγγλική κατοχή. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License