να στηρίξουμε οικονομικά τους εργάτες της ΒΙΟ.ΜΕΤ.

Η στήριξη των εργατών της ΒΙΟ.ΜΕΤ. πρέπει να γίνει υπόθεση όλων των συλλογικοτήτων του εργατικού και κοινωνικού κινήματος.

Η Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση (ΕΣΕ Αθήνας) στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (ΒΙΟ.ΜΕΤ.) στη Θεσσαλονίκη για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους (απλήρωτοι από τον μάη του 2011). Στηρίζουμε τον αγώνα τους για να κατοχυρώσουν το δικαίωμα στην εργασία προσπαθώντας να λειτουργήσουν το εργοστάσιο μόνοι τους, χωρίς αφεντικά.
Προσφέραμε, από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας που έχουμε συστήσει, 200 ευρώ στο Σωματείο τους.
Καλούμε τις συλλογικότητες του εργατικού και κοινωνικού κινήματος να στηρίξουν αυτόν τον αγώνα με κάθε μέσο (ηθικά, υλικά κλπ).
 
ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ - ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (ΕΣΕ ΑΘΗΝΑΣ)
mail: info@ese-gr.org    site: http://athens.ese-gr.org , τηλ: 6941507846

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License