Κείμενο του Radio-Revolt για την εισβολή στην κατάληψη Δέλτα

Κείμενο για την εισβολή των μπάτσων στην κατάληψη


       Κείμενο του Radio-Revolt για την εισβολή των μπάτσων στην κατάληψη Δέλτα

Κατόπιν προηγούμενων κατασταλτικών ενεργειών – κρατικών και παρακρατικών, που δεχτήκαμε στο παρελθόν, βρεθήκαμε για ακόμη μια φορά χωρίς προσωπικό χώρο. Σχεδόν αμέσως δεχτήκαμε την αμέριστη αλληλεγγύη της κατάληψης Δέλτα η οποία μας παρείχε τόσο στέγη όσο και πολιτική στήριξη. Θεωρώντας την αλληλεγγύη ως μια αμφίδρομη σχέση, για εμάς η στήριξη αυτή που δεχτήκαμε από την κατάληψη Δέλτα ήταν ένα γεγονός για το οποίο δε θα αμφιβάλαμε ποτέ, καθώς το Radio-Revolt ως μέρος του αναρχικού/αντιεξουσιαστικού κινήματος πάντοτε στήριζε τους αυτοοργανωμένους χώρους, τις καταλήψεις και τα αναρχικά εγχειρήματα. Έτσι και για εμάς στη συγκεκριμένη συγκυρία, η αλληλεγγύη μας στην κατάληψη Δέλτα δεν είναι απλά αναμενόμενη αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Το Radio-Revolt στεγαζόμενο, όπως προαναφέρθηκε, στην κατάληψη Δέλτα, δέχτηκε και αυτό την καταστολή εξουσίας και μπάτσων με την εισβολή και εκκένωση της κατάληψης. Συνοπτικά να αναφέρουμε ότι από το studio του Radio-Revolt κατασχέθηκε όλος ο εξοπλισμός ο οποίος καθιστά δυνατή την εκπομπή του σταθμού. Το γεγονός αυτό δεν μας προξενεί καμία εντύπωση, καθώς το Radio-Revolt το τελευταίο διάστημα είχε ξεκινήσει ξανά να κάνει τακτικές εκπομπές και η παρουσία του να ξαναγίνεται αισθητή μέσω του αντικαθεστωτικού και ανατρεπτικού του λόγου. Με δεδομένο αυτό η εξουσία, αναμενόμενα, προσπαθεί να καταστείλει τις φωνές που διαχέουν τον αναρχικό λόγο, προπαγανδίζουν αντιεξουσιαστικές δράσεις και πρακτικές, στέκονται δίπλα στα εξεγερμένα κομμάτια αυτής της κοινωνίας και δίνουν λόγο σε αναρχικούς πολιτικούς κρατούμενους.

Στο παρόν κείμενο δε θα θέλαμε να αναπτύξουμε περαιτέρω τον πολιτικό μας λόγο, καθώς το κείμενο της κατάληψης Δέλτα συνδιαμορφώθηκε και από τα άτομα της συνέλευσης του Radio-Revolt, εφόσον αποτελεί μια ομάδα που συμμετέχει στη διαχείριση της κατάληψης.

Όσες φορές κι αν προσπαθήσουν να μας καταστείλουν, εμείς έχουμε να απαντήσουμε ότι το Radio-Revolt θα συνεχίζει να υπάρχει και να τους ενοχλεί.

Μη χαίρεστε ρουφιάνοι, ακόμα εδώ είμαστε και οι φωνές μας θα ξαναγίνουνε απειλή στα αυτιά σας.

 

Υ.Γ: Τέλος, θα θέλαμε να καλέσουμε στις δράσεις αλληλεγγύης και αντιπληροφόρησης που θα πραγματοποιούνται το ερχόμενο διάστημα και οι οποίες αποφασίζονται από τις τακτικές συνελεύσεις που πραγματοποιούνται στο πολυτεχνείο και ανακοινώνονται στο διαδίκτυο.

                                                                             

                                                                                         Radio-Revolt

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License