Μπουένος Άιρες: Εμπρηστικές επιθέσεις σε αλληλεγγύη με τα συντρόφια στην Ιταλία

a.a.

Οι υπερασπιστές της τάξης και στυλοβάτες του συστήματος χτύπησαν ξανά εναντίον των αναρχικών συντρόφων στην Ιταλία· μια σειρά από μπούκες, στο πλαίσιο της πρόσφατης κατασταλτικής επιχείρησης, οι οποίες στόχευαν στην αδρανοποίηση των αντάρτικων πρακτικών, που συνεχίζουν να διαχέουν αλληλέγγυα οι εξεγερμένοι ανά τον κόσμο ορμώμενοι από τις ιδέες της λευτεριάς, και που καλωσορίζουν τα υπόλοιπα συντρόφια, με τις ιδιαιτερότητες του καθένα ανάλογα με την περιοχή όπου εξελίσσεται ο αγώνας.

Όσες και όσοι πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κάτι να περιμένουμε για να περάσουμε στη δράση και να επιτεθούμε πολύμορφα στην εξουσία που επιβάλλεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, εκτιμούμε ότι έχει επιτευχθεί ο συντονισμός μιας μορφής δράσης που αρχίζει να καρποφορεί.

Η αυτοκριτική που μπορούμε να κάνουμε σχετικά με την αποτελεσματικότητα των χτυπημάτων μας ενάντια στο κράτος και στο Κεφάλαιο είναι θεμιτή, αλλά πάντα όταν αυτή στοχεύει στην εξάπλωση της εξέγερσης, όχι μόνο σε επίπεδο αναβάθμισης της ισχύος που διαθέτουμε, αλλά επίσης όσον αφορά την ευελιξία, και συνεπώς τη σταθερότητα με την οποία στήνουμε απροσδόκητες εστίες αντίστασης μπροστά στη συνεχιζόμενη προέλαση της κυριαρχίας σε όλες τις εκφάνσεις της.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της επιθυμίας μας να γεννήσουμε το χάος και την καταστροφή στην πόλη του Μπουένος Άιρες, γι’ αυτό και πυρπολήσαμε οχήματα στη γειτονιά της Ρεκολέτα, στις 25 και 26 Αυγούστου.

Στις 02.00 το πρωί της 2ης Σεπτέμβρη, πυρπολήσαμε μια καμιονέτα της ιταλικής πρεσβείας, στη γωνία και έξω από το φρούριο και το φυλάκιο ασφαλείας της.

Φίλοι της Γης/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License