Μπουένος Άιρες: Εμπρηστική αλληλεγγύη από τους Φίλους της Γης/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία

Δεν μπορούν να μας σταματήσουν!

Μπουένος Άιρες: Εμπρηστική αλληλεγγύη από τους Φίλους της Γης/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία

Σήμερα, πιο πολύ από ποτέ άλλοτε, νιώθουμε την ανάγκη να δείξουμε την αλληλεγγύη μας με τους φυλακισμένους στην Ιταλία λόγω της «επιχείρησης ευτολμία», με τον Γκαμπριέλ Πόμπο ντα Σίλβα στη Γερμανία (δύναμη, αδερφέ), με τον Μάρκο Καμένις στην Ελβετία (από τις 20 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτέμβρη σε απεργία πείνας), και με τα συντρόφια της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς/ FAI-IRF στην Ελλάδα. Στέλνουμε τη συμπαράστασή μας επίσης στους/στις κρατούμενους/-ες ανά τον κόσμο: στους Χένρυ Σεγαρρούντο στη Βολιβία, Μάριο Λόπες στο Μεξικό, Λουσιάνο Πιτρονέγιο, Μαρσέλο Βιγιαροέλ, Φρέντυ Φουεντεβίγια, Χουάν Αλίστε, Κάρλα Αντρέα, και Ιβάν Νταρίο στη Χιλή. Ακλόνητοι αντάρτες!

Σε συνενοχή με τον Πυρήνα Συνωμοτών για τη Διάδοση του Χάους, τον Πυρήνα Οργής, και με τη Διεθνή Συνωμοσία για την Εκδίκηση, ομάδες της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας στην Αργεντινή, συνεχίζουμε τις δράσεις αντεπίθεσης ενάντια στο κράτος και στο Κεφάλαιο, πλησιάζοντας πιο κοντά και στοχεύοντας καλύτερα, εφορμώντας κάθε τόσο και βάζοντας μπροστά τα ιδανικά και τις αξίες της λευτεριάς.

Κατά τις 2 τη νύχτα της Κυριακής, 19 Αυγούστου, πραγματοποιήσαμε μια εμπρηστική επίθεση με δύο μηχανισμούς με βενζίνα εναντίον αντιπροσωπείας της FIAT, στη συμβολή των οδών Τριουνβιράτο και Ντονάδο, στη γειτονιά της Βίγια Ορτούσαρ. Με αυτόν τον τρόπο θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους δήμιους ότι ο καιρός της ειρήνης έχει τελειώσει, και ότι οι ιδιοκτησίες τους διατρέχουν κίνδυνο, μιας και εμείς θα φροντίσουμε ώστε να μην κοιμούνται ήσυχοι, αφού όσο υπάρχει καταπίεση θα υπάρχει εξέγερση. Όπως ακριβώς συνεχίζουν να καίγονται τα οχήματα πολυτελείας από τη συνοικία της Βίγια Ντεβότο ως αυτήν της Ρεκολέτα, μέρα με τη μέρα, νύχτα με τη νύχτα, η καθημερινή εξέγερση δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Δεν μπορούν να μας σταματήσουν!

Φίλοι της Γης / Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία

 

22 August 2012 | Tags: FAI-FRI, αλληλεγγύη, άμεση δράση, Αργεντινή, Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία, Αύγουστος, Λατινική Αμερική, Μπουένος Άιρες, πολιτικοί κρατούμενοι, Φίλοι της Γης | Κατηγορίες: Προκηρύξεις, Φυλακές-Εγκλεισμός

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License