Πανό αλληλεγγύης στο Athens Indymedia

Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2012, Γέφυρα Μουστοξύδη, Αθήνα.

post image

 

Το κράτος εξαπολύει γενικευμένη επίθεση με όλα τα μέσα που διαθέτει προκειμένου να επιβληθεί στην κοινωνία μέσω της εντεινόμενης οικονομικής εξαθλίωσης και της συστηματικής προσπάθειας εμπέδωσης των νέων ιδεολογημάτων της κυριαρχίας.

Ταυτόχρονα επιχειρείται προσπάθεια καταστολής και φίμωσης όσων αντιστέκονται και αντιτίθενται σε αυτή την πραγματικότητα. Κομμάτι αυτής της κατασταλτικής επιχείρησης αποτελεί η μεθοδευμένη και κατευθυνόμενη από φασιστικούς κύκλους στοχοποίηση του εγχειρήματος Athens Indymedia.

Πρεσβεύοντας και υποστηρίζοντας έμπρακτα την ανάγκη για ελεύθερη και αδιαμεσολάβητη επικοινωνία στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο Athens Indymedia.

 

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ.

Η ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ INDYMEDIA.

 

Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης

98fm – 93.8fm

www.radio98fm.org

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License