Ξεκινούν οι δίκες του αγώνα της Κερατέας

Την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2012 στο Πλημμελειοδικείο Αθηνών στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων


Την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2012 στο Πλημμελειοδικείο Αθηνών στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ξεκινούν οι δίκες που αφορούν 37 αγωνιστές της Κερατέας του Λαυρίου και των όμορων περιοχών για την αντίσταση επί 128 ημέρες ενάντια στην κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α. στο Οβριόκαστρο της Κερατέας. Ο πρώτος δικαστικός γύρος την Τρίτη στρέφεται ενάντια σε 6 κατοίκους της περιοχής.


Οι κατηγορίες πλημμεληματικού  χαρακτήρα, (εξύβριση, αντίσταση, κατοχή και χρήση όπλων -ξύλα, πέτρες κλπ.-)κατά το κρατικό σύνηθες στηρίζονται αποκλειστικά σε καταθέσεις Ματατζήδων για συλλήψεις στις  11, 12 και 13 Δεκεμβρίου 2010 στο χώρο των διαδηλώσεων, (Εθνική οδός και ΒΙΟΠΑ).
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License