Η αλληλεγγύη μας στη Σ.Ο. του αθηναϊκού indymedia είναι δεδομένη

Σε καιρό που οι κάθε λογής εξουσίες διεξάγουν συντεταγμένο πόλεμο κατά της ίδιας της ανθρωπιάς, κυβερνώντες, συγκυβερνώντες και παρακυβερνώντες επέλεξαν να ανοίξουν για μια ακόμα φορά τη μάχη κατά της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και πληροφορίας.

 

Αντί, βέβαια, να φανούν συνεπείς προς τις «αρχές» της «νομιμότητας» που οι ίδιοι υποστηρίζουν, αφήνουν ανέγγιχτες τις ιστοσελίδες και τα έντυπα που σπέρνουν φασιστικό μίσος και καλούν ανοικτά σε εγκλήματα κατά συνανθρώπων μας, ενώ βάζουν στο στόχαστρο και πάλι το αθηναϊκό indymedia που, ως μέσο διακίνησης επαναστατικών, εναλλακτικών και πρωτοπόρων ιδεών, φαίνεται ότι αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο γι' αυτούς.

Δεν πρόκειται να πετύχουν τίποτε. Οι ελεύθερες σκέψεις θα γίνονται πάντα ελεύθερες φωνές και αυτές, με τη σειρά τους, ελεύθερες πράξεις.

Η αλληλεγγύη μας στη Σ.Ο. του αθηναϊκού indymedia είναι δεδομένη.

Η Συντονιστική Ομάδα του OmniaTV.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License