Κομοτηνή αντιφασιστική πορεία

Χθες 19-08 πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή αντιφασιστική πορεία

post image


Χθες 19-08 πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή αντιφασιστική πορεία, στην πορεία συμμετείχαν και σύντροφοι από άλλες πόλεις της β. Ελλάδας, συνολικά τα άτομα της πορείας ήταν 55 με 60, υπήρχε δυνατός παλμός και καλή αποδοχή από τους κατοίκους, το δρομολόγιο ήταν μεγάλο και πέρασε από γειτονιές μειονοτικές και μη. Μοιράστηκαν κείμενα για τα πρόσφατα γεγονότα με την μετατροπή της μπατσο σχολής σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και τα όσα ακολούθησαν, και πετάχτηκαν τρικάκια ενάντια σε γκρίζους λύκους και χρυσή αυγή.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License