Κομμουνιστικό Κόμμα Εργατών Γαλλίας: Μια σημαντική φυσιογνωμία στην καταπολέμηση του ρατσι

Μάθαμε με λύπη το θάνατο του Mouloud AOUNIT, επίτιμου προέδρου της MRAP [Κίνηση ενάντια στο Ρατσισμό και υπέρ της Φιλίας των Λαών].

Κομμουνιστικό Κόμμα Εργατών Γαλλίας: Μια σημαντική φυσιογνωμία στην καταπολέμηση του ρατσισμού
 

Μάθαμε με λύπη το θάνατο του Mouloud AOUNIT, επίτιμου προέδρου της MRAP [Κίνηση ενάντια στο Ρατσισμό και υπέρ της Φιλίας των Λαών].

Γενικός Γραμματέας του κινήματος από το 1989, πριν εκλεγεί πρόεδρος το 2004 και επίτιμος πρόεδρος το 2011, ο Mouloud Aounit παράμεινε μια σημαντική μορφή του αντιρατσιστικού κινήματος στην οποία αφιέρωσε όλη του τη ζωή.

Κατήγγειλε όλες τις μορφές ρατσισμού από τον αντισημιτισμό και την ισλαμοφοβία μέχρι τις διακρίσεις που υφίστανται καθημερινά ειδικά οι μετανάστες από την ξενοφοβία του κράτους, .

Σε αυτούς τους καιρούς της κρίσης, ενάντια στις επιθετικές και αντιδραστικές δυνάμεις , επιβάλλεται σε όλους μας να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια σε όλες τις διαιρέσεις μεταξύ των ανθρώπων και των λαών. Ένας αγώνας που είναι μέρος της καταπολέμησης της κοινωνικής αδικίας.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη 16 Αυγούστου στις 15:15 στο νεκροταφείο Aubervilliers.

Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και όλα τα μέλη της MRAP.

Παρίσι, 11, Αυγούστου 2011
Κομμουνιστικό Κόμμα Εργατών της Γαλλίας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License