ΦΑΣΙΣΜΟΣ:

Κατάργηση των κοινωνικών δομών(υγεία-παιδεία), ταχύτατη ανάπτυξη αστυνομικού κράτους, τρομοκρατίας.

post image

 

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε την ανάπτυξη ενός σχεδίου κρατικής τρομοκρατίας σε σχεδόν πανελλαδικό πλάνο. Η παρουσία μιας αποκτηνωμένης κρατικής βίας εκτείνεται  απο το κέντρο της Αθήνας, στον Έβρο με τεράστιες μετακινήσεις χιλιάδων αστυνομικών, αλλά και γιγαντιαία μεταφορά  χιλιάδων ανθρώπων-προσφύγων σε καθεστώς φυλάκισης, σε στρατόπεδα που στήνονται σε μία νύχτα. Κοινές επιθέσεις  στο Μεσολόγγι(Αιτωλικό) με βλαχοναζιστές και μπάτσους σε φυλετικές  εκκαθαρίσεις, στα δάση της Ιερισσού με εκατοντάδες ΜΑΤαδες να “μαθαίνουν” να ρίχνουν πλαστικές σφαίρες, , κλπ.

Η ανάπτυξη και συγκέντρωση ενός πανίσχυρου , πάνοπλου και εντελώς αποκτηνωμένου μηχανισμού απαιτεί τεράστια ποσά, απ αυτά που δεν υπάρχουν  και   έναν σχεδιασμό που κατά προφανή λόγο δεν μπορεί να βρίσκει την μήτρα του στην ενός μηνός κυβέρνηση του πολιτικά απένταρου, μοναρχοφασίστα,  Σαμαρά και των αναλόγως προσόντων συνεργατών του. Η ταυτόχρονη παρουσία ισχυρών , αποκτηνωμένων δυνάμεων σε διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα ούτε τυχαία είναι ούτε συμπτωματική απόρροια των  δυνατοτήτων που μπορεί να έχει η αστυνομία.

Το "ισοδύναμο" της εφαρμογής του Μνημονίου από καθεστώτα σαν αυτό που επιβλήθηκε στην Ελλάδα είναι ο Φασισμός. Δεν θα ρθεί αλλά είναι εδώ,  ως κύρια πολιτική επιλογή. Έχουν ορισθεί τα αστικά κώματα που θα τον στηρίξουν αλλά και οι εναλλακτικές του. Στον συγχρονισμό βρίσκουμε  τα ΜΜΕ των εφοπληστών-τραπεζιτών-βιομηχάνωνν που αποθεώνουν τον Φασισμό κάθε στιγμή σε κάθε παρουσία τους , τηλεόραση, εφημερίδες, μπλοκ κλπ..

Η επίθεση που δέχονται τις τελευταίες ώρες οι πρόσφυγες , κυρίως στην Αθήνα, έχει πολλαπλά οφέλη για τους μικρούς Σέφ των κρατικών σχεδιασμών. Αποκτηνώνει το “προσωπικό” της αστυνομίας συνηθίζοντας,  τις όσο  μεγαλύτερες αγέλες στην  ωμή βία κατά ανθρώπων. Συσπειρώνει όλο  αυτό το στρατό αστυνομικών γύρω από ένα συγκεκριμένο ιδεολογικό πόλο, ιδεολογικοποιοώντας το στο φασισμό-ρατσισμό και ταυτίζοντάς το με ανάλογες ιδεολογικές φασιστικές ομάδες.

 Το παρακράτος δεν θα νιώθει μόνο του, τα ένστολά αδέλφια του θα βρεθούν στην ιδεολογική του αγκαλιά. 

Η στρατηγική σύνδεση των αποκτηνωμένων αστυνομικών, των διεφθαρμένων πολιτικών ηγεσιών-υπαλλήλων των ΔΝΤ και η ταυτόχρονη υπο_στήριξη από τα ΜΜΕ των παρασίτων των εφοπληστων-τραπεζιτών βιμηχάνων, αποτελεί ένα ικανό, αναγκαίο και συνεχώς εκπαιδευμένο μηχανισμό που θα υπερασπισθεί το καθεστώς σε μία εποικημένη  κοινωνική-ταξική έκρηξη. Η πολιτικοποίηση μιας πλατιάς ανθρωπιστικής κρίσης που ούτως ή άλλως θα ξεσπάσει άμεσα στην Ελλάδα  και ίσως απαντηθεί , τους αναγκάζει να προετοιμάζονται…

Το σύστημα είναι εδώ και κάνει τις ασκήσεις του. Στην Αθήνα και στην ταυτόχρονη ανάπτυξη του  σε όλη την Ελλάδα. Οι πλαστικές σφαίρες στην Ιερισσό, οι κοινές επιθέσεις αστυνομικών και ναζιστών στο Αιτωλικό(θλιβερές και ανόητες από κάθε άποψη) , η αποκτήνωση αλλά και ο τρυφερός  συγχρονισμός των ΜΜΕ στην Αθήνα, ο μηχανισμός μεταφοράς χιλιάδων ανθρώπων(εδώ προσφύγων) σε στρατόπεδα συγκέντρωσης  που ετοιμάστηκαν σε μία νύχτα,  όλα αυτά τις ίδιες ακριβώς ώρες, συνιστούν ένα νέο πολιτικό αντικείμενο, τον πλήρη εκφασισμό του ελάχιστου πλέον Κράτους που ορίστηκε ώστε να  είναι ικανό  να συντρίψει την κοινωνία, οδηγούμενο από τα ξένα, στην κυριολεξία, αφεντικά στην επίσης κυριολεξία της Τελικής Λύσης κατά όλων μας.. 

 

ΥΓ : Κανένας σχεδιασμός καταστολής που επιβάλλεται αυτές τις ημέρες , χωρίς να ξέρουμε πόσο προσωρινός είναι, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δημιούργημα των τελευταίων υποκειμένων(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και το Κουνέλι τους) του ενός μήνα. Η εξυπηρέτηση της Βίας γίνετε από τους πλέον απάνθρωπους υπόγειους μηχανισμούς οι οποίοι δεν πρόκειται να σταματήσουν σε τίποτε προκειμένου να συντρίψουν την ελληνική κοινωνία.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License