“Η εργασία είναι δικαίωμα ιερό!”. Εδάφια από την Αποκώλληση των Iερειων του Δ

ΥΓ: Η απεργία των αγωνιστών της Χαλυβουργικής, συνεχίζεται, όπως Όλα και με όλα τα μέσα, αλωστε

post image

Η φρανκεσταϊν κυβέρνηση των ημεδαπών Ιερειων  του Μνημονίου,  κάνει δειλά-δειλά τα πρώτα μετεκλογικά,  φασιστικά της,  βήματα.

 Η εισβολή, των ένστολων ψηφο_αχθοφόρων ναζιστών της αστυνομίας,  στο εργοστάσιο της Χαλυβουργικής, εναντίων των εργαζομένων-απεργών , ιεροποιήθηκε από τους ημεδαπούς υπαλλήλους του ΔΝΤ-ΗΠΑ.  Οι μοναρχοφασίστες Σαμαράς-Βενιζέλος μαζί  με το Κουνέλι τους,  ιεροποίησαν το δικαίωμα στην εργασία εισβάλοντας στο εργοστάσιο της Χαλυβουργικής.. Εμπύρετη κατάσταση μιας αρρωστημένης, σκοτεινής  εποχής …  Μεσαίωνας.

«Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό!»

Αναμφίβολα η παρασιτική αστική Τάξη των αλητών, εφοπληστών-βιομηχάνων-εργολάβων, τραπεζιτών,  έχει ως προτεινόμενη στρατηγική διαχείριση τον ίδιο, αυτοπροσώπως, το Φασισμό. 

Έχοντας ιδιωτικοποιήσει και φασιστοποιήσει πλήρως μέσω της κοινωνικής toyw αποκτήνωσης  ,τους ούτως ή άλλως  διεφθαρμένους μηχανισμούς,  όπως την αστυνομία και την δικαιοσύνη και  με το κατάλληλο πολιτικό προσωπικό συνεπικουρούμενο από τους ναζιστές παρακρατικούς , όλος αυτός ο εσμός προχωρά εναντίων όλων μας.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μαζί και  με το Κουνέλι τους θα προσπαθήσουν να φθάσουν χωρίς αργομισθίες στο «Τέλος του Κόσμου».

Ο ιερός χώρος των παραπάνω ημεδαπών Ιερειών του ΔΝΤ αποτελείται   από περίπου 2 εκατομμύρια ανέργους,  χιλιάδες απλήρωτους εργαζόμενους,  εκατοντάδες κλειστά μικρά εμπορικά καταστήματα,  ένα τεράστιο κύμα μετανάστευσης πρός χωρες του Βορρά. Επίσης από εκατοντάδες άστεγους, ανθρώπους χωρίς κάλυψη υγείας,  δεκάδες οικονομικές δολοφονίες-αυτοκτονίες κλπ.

Ένα φάσμα γεγονότων, ανθρώπινων εμπειριών  που συστήθηκε απο την κυριαρχία με εξαιρετικά βίαιες πολιτικές επιλογες.    Εδώ ακριβώς τοποθετείται και ο υπέρτιτλος της εισβολής των ναζιστικών χοιριδίων στη Χαλυβουργική  υπερασπιζόμενοι “Το ιερό δικαίωμα της εργασίας” προκειμένου να αντληθεί η νομιμοποίηση της εισβολής στην Απεργία των αγωνιστών της Χαλυβουργικής.

Όλα αυτά τα δεδομένα μας οδηγούν στην βεβαιότητα  ακόμη ενός.

 Η μόνη εργασία που ατράνταχτα αποδεικνύεται ιερή είναι η αβασάνιστη, αβαδιστη  και φονταμελιστική ευλάβεια που δείχνουν τα ανδρείκελα του Μνημονίου(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τα Κουνέλια τους) με την υπαλληλική τους  υπακοή στο ΔΝΤ και στα ημεδαπά παράσιτα των εφοπληστών-τραπεζιτών κλπ.

Η Ελλάδα μετά το γλεντοκόπημα των ζώων που ψήφισαν τα φασιστοειδή του Μνημονίου θα ζήσει βιβλικές σκηνές. Το ιερό έπος της Αποκώλλησης έχει  ξεκινήσει  …  

ΥΓ: Κανένα ολοκληρωτικό καθεστώς, εκτός από εξαιρετικά βίαιο, δεν ήταν ποτέ  και λιγότερο αστείο..από  την εποχή ακόμη του αλήστου μνήμης Πατακού(άλλο κουνέλι εκείνο) και τις φοβερές θηριωδίες της ανοησίας  τους..

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License