Εξέγερση στις φυλακές της Λευκωσίας

......

Αιγύπτιος κρατούμενος στην πτέρυγα δέκα των κρατητηρίων των Κεντρικών Φυλακών Λευκωσίας έβαλε φωτιά στο στρώμα του, διαμαρτυρόμενος για την κράτησή του.

Στο επεισόδιο φαίνεται ότι έλαβαν μέρος και άλλοι κρατούμενοι και λόγω της φωτιάς η πτέρυγα γέμισε καπνούς και εκκενώθηκε από τους 67 κρατούμενους.

Πέντε άτομα διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με αναπνευστικά προβλήματα.

Στους τέσσερις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αφού έλαβαν εξιτήριο, επέστρεψαν στα κρατητήρια, ενώ ο Αιγύπτιος κρατήθηκε για νοσηλεία.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα. Οι Αρχές των Φυλακών, μετά το επεισόδιο, άρχισαν τις διαδικασίες για μετακίνηση των κρατουμένων σε άλλους χώρους.
 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License