Συγκρούσεις μεταξύ ιθαγενών και αστυνομίας προκαλεί ένα 1 νεκρό και 8 τραυματίες στην Βολι

111111111111111

 

1 νεκρός και 8 τραυματίες είναι ο απολογισμός των συγκρούσεων που ξέσπασαν ανάμεσα στους ιθαγενείς που απαιτούν την αποχώρηση της Καναδικών συμφερόντων South American Silver εταιρείας εξόρυξης ασημιού, και των αστυνομικών δυνάμεων που πήγαν για να διαπραγματευτούν την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούν οι ιθαγενείς πιέζοντας για την πραγματοποίηση των αιτημάτων τους.

 

Ο νεκρός είναι ο  José Mamani, 45 anos, κάτοικος του συνοικισμού  Mallku Khota, στο Potosí, όπου οι εξεγερμένοι ιθαγενείς κρατούν ομήρους τους 5 υπαλλήλους της εταιρείας.

 


http://america.infobae.com/notas/53865-Bolivia-un-muerto-dejo-los-choques-con-la-Policia-

Η αστυνομία εκκενώνει βίαια πλατεία στην La Paz (Bolivia) από καμιά εκατωστή ιθαγενείς διαδηλωτές, ανάμεσα στους οποίοπυς βρίσκονταν γυναίκες και παιδιά.... 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License