Τραμπουκισμός ΚΚΕδων κατά μελών της Λ. Συνέλευσης Νέας Σμύρνης για αντιφασιστικό κείμενο

(από τηλέφωνο) Τραμπουκισμός ΚΚΕδων εναντίον μελών της Λαϊκής Συνέλευσης Νέας Σμύρνης κατά τη διάρκεια μοιράσματος αντιφασιστικού κειμένου

Προπηλακισμοί κατά μελών της Λαϊκής Συνέλευσης Νέας Σμύρνης από Κνίτες και λοιπούς ΚΚΕπαρατρεχάμενους σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα, όταν μέλη της συνέλευσης, με καθημερινή παρουσία στην πλατεία της Ν. Σμύρνης, εντοπίστηκαν από κόκκινους μπάτσους να μοιράζουν κείμενο κατά του φασισμού, ρατσισμού και της Χρυσής Αυγής.  

Με σπρωξίδια και φωνές και συνεχείς απειλές τους απομάκρυναν από την πλατεία, όπου πραγματοποιείται ομιλία της Αλέκας και τους απαγόρευσαν να μοιράσουν το σχετικό κείμενο.

Αυτοί που τρώγαν σοκοφρέτες με τους Χρυσαυγίτες στον Ασπρόπυργο και έδωσαν βήμα να μιλήσει ο μαχαιροβγάλτης Κασιδιάρης, είναι τελικά λογικό να ενοχλούνται από το μοίρασμα ενός αντιφασιστικού κειμένου σε μια πλατεία.  

από νομίζω 06/06/2012 10:55 μμ.


ειδικά τώρα, που η απεργία χτυπιέται από πάντου, ας την αφήσουμε απ' έξω...

από κοκκινιώτης 06/06/2012 10:57 μμ.


Επίσης αυτοι που πριν καμια εβδομάδα περίπου στην ομιλία της πρωην δημάρχου τους τστον αγιο νικολα στην νικαια στην πλατεία καλούσαν απο τα μεγάφωνα όλους τους νέους που ψήφισαν χρυση αυγη "αυτο το αντιλαικο κομμα" να αλλάξουν την ψήφο τους και να στηρίξουν ΚΚΕ....δεν χρειάζονται σχόλια

.

από . 07/06/2012 12:27 πμ.


"αχρείαστο αυτό για τη χαλυβουργία"

 

γιατί αχρείαστο αυτό για την χαλυβουργία; η κριτική και η αλήθεια είναι από αυτά που πάνε τα κινήματα μπροστά. το μόνο αχρείαστο είναι το κουκούλωμα.


Εκεί δέχτηκαν τους φασίστες, τους έδωσαν το μικρόφωνο να μιλήσουν, ενώ κατοίκους της Νέας Σμύρνης που μοίραζαν κείμενο με αντιφασιστικό περιεχόμενο τους έδιωξαν από δημόσιο χώρο στον οποίο κινούνται τόσο καιρό και δεν υπάρχει πρόβλημα; Δεν είναι 2 μέτρα και 2 σταθμά; Στους φασίστες κόττες και στους αντιφασίστες τραμπούκοι; Υπάρχει μεγάλο θέμα!

..

από -- 07/06/2012 1:52 πμ.


Κατα τις 9 μου μοιραστηκε το κειμενο απο εναν διπλα στα σκαλακια  ''εισοδου''.Ποτε εγινε αυτο που λετε ;

από !@#$%$ 07/06/2012 6:37 μμ.


"Αυτοί που τρώγαν σοκοφρέτες με τους Χρυσαυγίτες στον Ασπρόπυργο και έδωσαν βήμα να μιλήσει ο μαχαιροβγάλτης Κασιδιάρης, είναι τελικά λογικό να ενοχλούνται από το μοίρασμα ενός αντιφασιστικού κειμένου σε μια πλατεία."

 

Καταρχην εισέβαλλαν και αιφνιδίασαν τους Χαλυβουργούς.2ον Ολοι οι Χαλυβουργοί δεν ήταν ΚΚΕ.3ον Πολυ λιγοι χαλυβουργοι βρισκονταν εκείνη τη στιγμή 4ον Αφου ο Σιφωνιός δε μπόρεσε να πλακώσει στο ξύλο 100 άτομα της Χρυσής Αυγής που έσκασαν μύτη να πήγαινες εσύ να τους δείρεις τοτε αφου είσαι τοσο μάγκας και νταής και είναι "φλώρος" ο Σιφωνιός.Αιντε κουραδομαγκάκι του πληκτρολογίου

από @ 08/06/2012 4:22 πμ.


Επίσης αυτοι που πριν καμια εβδομάδα περίπου στην ομιλία της πρωην δημάρχου τους τστον αγιο νικολα στην νικαια στην πλατεία καλούσαν απο τα μεγάφωνα όλους τους νέους που ψήφισαν χρυση αυγη "αυτο το αντιλαικο κομμα" να αλλάξουν την ψήφο τους και να στηρίξουν ΚΚΕ....δεν χρειάζονται σχόλια

 

Τι λάθος δηλαδή υπονοείς ότι έκανε το ΚΚΕ λέγοντας στον κόσμο να αλλάξει την ψήφο του; Ή θεωρείς ότι η Χ.Α. είναι λαικό κόμμα;

Δεν είναι ότι δεν κάνει λάθη το ΚΚΕ, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση που περιγράφεις δεν βλέπω κάτι μεμπτό. Έτσι γίνεται πολιτική.

από 12345 08/06/2012 9:17 πμ.


άντε να συμφωνήσω με όλα αυτά που λες

αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η αντιφώνηση από συνδικαλιστή μετά την ομιλία της Χ.Α. , η απάντηση κείμενο του σωματείου και επίσης η απάντηση κείμενο του κόμματος που τα χώνει εξίσου στα "άκρα"

πάντα αλληλέγγυος στους απεργούς

από ... 08/06/2012 9:31 πμ.


Αντιλαικά κόμματα είναι κι άλλα (νδ, πασόκ, τζήμερος κλπ.), η χα είναι ναζιστικό κόμμα και δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ως δια μαγείας, ψηφίζοντας κκε - ή ψηφίζοντας απλώς, τέλος πάντων.  Όταν όμως παίζουμε στο αστικό γήπεδο, το παιχνίδι λέγεται:  "Ψηφίστε μας για να σας σώσουμε εμείς"!!!

από αντιναζιστής - αντικνίτης 08/06/2012 12:29 μμ.


Όσο κι αν έχει περάσει καιρός από την επίσκεψη Κασιδιάρη στη Χαλυβουργία, τα κνιταριά συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι.

 

"Τι να έκανε ο Σιφωνιός, ήταν μόνος του" κλπ. Το ΑΠΛΟ γεγονός ότι ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ και ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ λέγοντας "Έχουμε όλη την Ελλάδα στο πλευρό μας" κι έχοντας -εκείνη την ώρα- στο πλευρό τους Κασιδιάρη - Παναγιώταρο για τους κνίτες είναι απλά απόδειξη ότι "δε μπορούσε να κάνει τίποτα"!!

 

Δηλαδή δε μπορούσε να φωνάζει: "Τραμπούκοι, ναζιστές, μαχαιροβγάλτες, ρατσιστές, έξω από το εργοστάσιο"!! Δε μπορούσε, με την όποια εκτίμηση του έχουν (;) οι συνάδελφοί του, να τους πει "αυτοί είναι ναζί, να τους πετάξουμε έξω, λερώνουνε τον αγώνα μας και θα μας εκθέσουνε". Δε μπορούσε τέλος, αν οι εργάτες ήταν τόσοι λίγοι, να αποσυρθεί μαζί τους παραμέσα και να αφήσει τους ναζήδες να γυρίσουν βίντεο με τον εαυτό τους στην άδεια πύλη, σα μιάσματα που είναι.

Για να μη μιλήσουμε για τις ανακοινώσεις του Σωματείου και του "ΚΚΕ", που βάζουν κάθε αστικό ή "οπορτουνιστικό" κόμμα στην ίδια μοίρα με τους ναζιστές μαχαιροβγάλτες.

Η βρωμιά στη στάση του "ΚΚΕ" απέναντι στους ναζί είναι ότι τους βάζει στην πολύ μαλακή για τους χρυσαυγίτες στρούγγα του "εχθρού των εργατών". Εχθρός των εργατών φυσικά είναι στρατηγικά κάθε αστός, οι σοσιαλδημοκράτες, οι ψευτοκομμουνιστές κλπ.

Το ναζιστή τον αλαφρώνεις πάρα πολύ όταν τον αποκαλείς έτσι, γιατί το να είναι κάποιος απλά αντεργάτης πολιτικά είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ. Και στο κακό υπάρχει μια διαβάθμιση. Ε, καταστρέφοντας με τη δήθεν "αριστερίστικη" λογική τους αυτή τη διαχωριστική γραμμή, οι κνίτες βάλανε τη Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο. Και τώρα κάνουν τους έκπληκτους.

 

Όποιος θεωρεί τον ακροδεξιό και ναζιστή αντιμνημόνιο πιο αριστερά από τους "μνημονιακούς κλέφτες πολιτικούς" αυτές τις συνειδήσεις πλάθει. Κι αυτό δεν είναι μονάχα πρόβλημα της "αριστεράς", αλλά και του μέρους του "χώρου"...

 

Άκου λέει η ΧΑ είναι απλά "αντιλαϊκό κόμμα"... Αυτό είναι αντιναζιστική πάλη;; Παλιάνθρωποι κνίτες...

από ****** 08/06/2012 6:27 μμ.


σε τι διαφερουνε οι κοκκινοι φασιστες απο τον κασιδιαρη?...ιδιοι ειναι απολυτως

οι κοκκινοι φασιστες απολυουνε και δεν δινουνε λογαριασμο πουθενα (τυποεκδοτικη και 902 )περνουνε την κρατικη επιχορηγηση των κομματων απο την βουλη και απλα γαυγιζουνε για να γαυγιζουνε.... ειτε μπλε ειτε κοκκινος φασισμος σημειωστε 2 ο κοκκινος φασισμος ειναι χειροτερος απο ολους θελουνε   προβατα χωρις βουληση  για να τους εχουνε με το ενα ποδι στον αερα  ξεφτιλησμενο κ.κ.ε.  επρεπε να εισαι πρωτο στις εκλογες και με τις μαλακιες που κανεις εσκεμενα θα ελεγα ειναι για να γαυγιζεις  απλα για να σε ακουνε τα προβατα σου


Αλλά ειδικά αυτή τη περίοδο, το να κάνεις συμψηφισμούς και να βγάζεις και τον "κόκκινο φασισμό" χειρότερο, είναι νερό στο μύλο του Συστήματος. Μη ξεχνάμε οτι αυτό είναι αυτό που πάνε να κάνουν οι αστοί. Ο Βαρβιτσιώτης την ίδια μέρα που έγινε το συμβάν, έλεγε στον Μάκη Παπαδόπουλο "εσείς δηλαδή είστε ενάντια στη βία κύριε Παπαδόπουλε;". Μιλάμε για τον απόλυτο πολιτικό αμοραλισμό.

 

Και εντάξει ο "αντιναζιστής-αντικνίτης" ΟΑΚΚΕ είναι, μπαμ κάνει απο θέμα ρητορικής, τους ξέρουμε. Ο επόμενος που βγάζεις και πιο συμπαθητικό τον "μπλέ φασισμό", απαράδεκτος.

...

από σχολιαστης 09/06/2012 2:18 μμ.


Αντιλαικά κόμματα είναι κι άλλα (νδ, πασόκ, τζήμερος κλπ.), η χα είναι ναζιστικό κόμμα και δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ως δια μαγείας, ψηφίζοντας κκε - ή ψηφίζοντας απλώς, τέλος πάντων.  Όταν όμως παίζουμε στο αστικό γήπεδο, το παιχνίδι λέγεται:  "Ψηφίστε μας για να σας σώσουμε εμείς"!!!

 

Λοιπόν, δεν νομίζω και δεν βλέπω και από που έβγαλες εσύ αυτό το συμπέρασμα ότι το ΚΚΕ είπε πουθενά "ψηφίστε μας για να σας σώσουμε από τους φασίστες". Ίσα ίσα αν κάτι λέει το ΚΚΕ είναι "λαϊκή εξουσία", δηλαδή ακόμα και να ψηφίσεις ΚΚΕ πάλι το βάρος του αγώνα σε εμάς πέφτει και όχι στο κόμμα και την ηγεσία του. Και αυτό όχι μόνο όσο αφορά τους φασίστες αλλά γενικότερα. Τώρα αν και κατά πόσο το ΚΚΕ θα την σεβαστεί αυτήν την "λαϊκή εξουσία" αντί να προσπαθήσει να την καπελώσει και να την ελέγξει, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση και αν πάμε εκεί προσωπικά θα σου πω ότι ανεξάρτητα τι θα θελήσει να κάνει η ηγεσία του ο λαός θα πρέπει να υπερασπιστεί την επιλογή του για λαϊκή εξουσία και όχι την "επιλογή του" για τυφλή ανάθεση στην αλέκα παπαρήγα. Αυτή είναι η διαφορά του στηρίζω μια πολιτική, από το στηρίζω πρόσωπα. Η διαφορά της πολιτικής ψήφου από της ψήφου ανάθεσης που δήθεν κάποιοι εναντιώνονται (προτείνοντάς μας ουσιαστικά να αναθέσουμε την επιλογή πολιτικής εξουσίας στο μπλοκ της δεξιάς που δεν έχει ιδιαίτερους ενδοιασμούς για το αν θα πρέπει να ψηφίσει...).

Κανένας λοιπόν δεν πρόκειται να σε σώσει, και τις θέσεις του ΚΚΕ να τις διαβάζεις από τους ίδιους και όχι από αυτούς που του εναντιώνονται. Το ΚΚΕ κάνει πολιτική, αυτό που δεν ξέρουν να κάνουν κάποιοι εδώ μέσα, αφού πολιτική δεν είναι μόνο να αναπτύσσεις έναν λόγο που έχει πολιτικά χαρακτηριστικά, αλλά και να μετατοπίζεις τον κόσμο προς αυτά που υποστηρίζεις. Όπως επίσης πολιτική είναι και να στηρίζεις τις θέσεις σου ως υλοποιήσιμες προτάσεις στο σήμερα και όχι ως εξιδανικευμένες καταστάσεις στο αύριο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License