Τραμπουκισμός ΚΚΕδων κατά μελών της Λ. Συνέλευσης Νέας Σμύρνης για αντιφασιστικό κείμενο

(από τηλέφωνο) Τραμπουκισμός ΚΚΕδων εναντίον μελών της Λαϊκής Συνέλευσης Νέας Σμύρνης κατά τη διάρκεια μοιράσματος αντιφασιστικού κειμένου

Προπηλακισμοί κατά μελών της Λαϊκής Συνέλευσης Νέας Σμύρνης από Κνίτες και λοιπούς ΚΚΕπαρατρεχάμενους σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα, όταν μέλη της συνέλευσης, με καθημερινή παρουσία στην πλατεία της Ν. Σμύρνης, εντοπίστηκαν από κόκκινους μπάτσους να μοιράζουν κείμενο κατά του φασισμού, ρατσισμού και της Χρυσής Αυγής.  

Με σπρωξίδια και φωνές και συνεχείς απειλές τους απομάκρυναν από την πλατεία, όπου πραγματοποιείται ομιλία της Αλέκας και τους απαγόρευσαν να μοιράσουν το σχετικό κείμενο.

Αυτοί που τρώγαν σοκοφρέτες με τους Χρυσαυγίτες στον Ασπρόπυργο και έδωσαν βήμα να μιλήσει ο μαχαιροβγάλτης Κασιδιάρης, είναι τελικά λογικό να ενοχλούνται από το μοίρασμα ενός αντιφασιστικού κειμένου σε μια πλατεία.  

από μετανοιωσαν 07/06/2012 10:51 πμ.


σημερα και ζητανε συγγνωμη.

από κόκκινος νεοσμυρνιώτης 07/06/2012 2:07 μμ.


υπάρχει κάποιο κείμενο με το οποίο ζητάνε συγνώμη ή το λένε στην πλατεία;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License