Χθες το βράδυ παρέα Ελλήνων επιτέθηκε και έδειρε Πακιστανούς στο Βασιλικό της Εύβοιας, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο άλλο επεισόδιο. Στη συνέχεια η «παρέα» των Ελλήνων μεγάλωσε και επιτέθηκε σε μετανάστες της περιοχής, ενώ έσπασε και μαγαζιά μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ακροδεξιούς που δρουν στην περιοχή το τελευταίο διάστημα και προκαλούν έχουν ξυλοκοπήσει και στο παρελθόν μετανάστες.

Mέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας 20χρονος από τη Χαλκίδα, ο οποίος έχει οδηγηθεί στον Eισαγγελέα ενώ εκφράζονται φόβοι για ξέσπασμα νέων επεισοδίων ως αντίποινα.


http://www.alterthess.gr/content/ksylokopisan-metanastes-stin-eyboia

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License