βολιβία 12 Μαή- κόλλα σε λουκέτα και κλειδαριές

μεταφραση απο bite back

"αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την τοποθέτηση κόλλας σε κλειδαριές και σε λουκέτα σε 9 καταστήματα και επιχειρήσεις νωρίς το πρωί του Σαββάτου, 5 Μάη.


Είμαστε εναντίον της σπισιστικής ιδεολογίας του εγκλεισμού και της πατριαρχικής ιδεολογίας που δικαιολογούν την κυριαρχία. Έτσι, μπλοκάραμε τις εισόδους και πετάξαμε τρικάκια : στην εταιρεία 'Pil' milk, στο κέντρο απώλειας βάρους  'Lain', στην εταιρεία 'Apisbol' η οποία παράγει προϊόντα από μέλισσες και προωθεί τη μελισσοκομεία , την αλυσίδα εστιατορίων τηγανιτού κοτόπουλου 'Cochabamba', στο κατάστημα με δερμάτινα παπούτσια  'Femenina' , στο  'L.A.M.' που πουλάει παλτό που έχουν φτιαχτεί από μαλλί αλπακά , ένα παράρτημα από το δίκτυο κρεοπωλείων 'Bambi'και το κέντρο 'Αγίας Γραφής'.


Η επίθεση στο 'Pil' και στο  'Femenina' δεν συμβαδίζει μόνο με την αντισπισιστική κριτική και την κριτική ενάντια στην φυλάκιση. Το ένα συμπληρώνει το άλλο και γίνονται όλο και πιο κατανοητά γιατί εμπεριέχουν αντι-πατριαρχική συνείδηση.  Κανένας από εμάς δεν θα υποστήριζε  την σεξουαλική κακοποίηση ή τον βιασμό που γίνεται σε έναν σύντροφο ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο αδιακρίτως. Αλλά προφανώς, όταν συμβαίνει ένας σύντροφος να καταναλώνει ή να αγοράζει ένα «προϊόν» που προέρχεται από την ταπείνωση και το συστηματικό βιασμό του σώματος και την σεξουαλικότητα ενός άλλου θηλαστικού, το γεγονός μοιάζει ασήμαντο. έτσι, η ανθρωποκεντρική και η πατριαρχικές λογικές αναπαράγονται από αυτούς που λειτουργούν σε ιεραρχικές και εξουσιαστικές σχέσεις που διαφθείρουν την ζωή και σχηματίζουν ρομποτικά αντικείμενα ικανά να κυριαρχήσουν και να κυριαρχηθούν από άλλους.


Από την μεριά της, η επίθεση στο 'Lain' είναι μια επίθεση στην ηγεμονία της καταπιεστικής ομορφιάς που λεπταίνει το σώμα και το μυαλό μας, δημιουργώντας μια ιδέα/ εικόνα του ιδανικού σώματος.  Κάνοντας τεχνολογική επέμβαση πάνω στα αναγκαία όργανα για την ενίσχυση του βιολογικού/ κοινωνικού φύλου , αλλοτριώνεις τις διχοτομίες του. Άνδρας/ γυναίκα, θηλυκό/ αρσενικό, ετεροφυλόφιλος/ομοφυλόφιλος. Καθιστώντας σαφές ότι το τέλειο σώμα στις διαφημίσεις δεν είναι τίποτα παραπάνω από τεχνητές και τεχνολογικές κοινωνικές δομές.


τέλος, η επίθεση κατά του κέντρου Αγίας Γραφής αντικατοπτρίζει την άρνηση ενός ηθικού κανόνα που δικαιολογεί επίσης την κυριαρχία, κάνοντας μας να πιστεύουμε στην ανωτερότητα ορισμένων ατόμων σε βάρος άλλων και ότι η κατοχή των μη ανθρώπινων ζώων και των γυναικών είναι εντολές κάποιου θεού.


Ικανοποιημένοι με την κερδισμένη μάχη, με περισσότερη δύναμη στον διεξαγόμενο πόλεμο, στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας στους φυλακισμένους συντρόφους στην ελλάδα και στην επαναστατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς!


Στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας στο Culmine, δύναμη σε αυτά που έχουν να αντιμετωπίσουν !


A few wayward noctiluca FAI/FRI"
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License