Ένα επίκαιρο Πολιτικό Μνημόσυνο στο Αγρίνιο, Ενάντια στη λήθη του ναζισμού.

Όταν οι ναζιστές εκτελούσαν αγωνιστές και συσπείρωναν την κοινωνία εναντίων τους...

 
Πολιτικό μνημόσυνο (Κυριακή 20-5) στο «μνημείο των 120» στην Αγία Τριάδα Αγρινίου
 
Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (Π.Ε.Α.Ε.Α.) και του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ (Δ.Σ.Ε.) – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, τιμώντας τη μνήμητων 117 εκτελεσθέντων στην Αγία Τριάδα τη Μεγάλη Παρασκευή του 1944 και των 3 κρεμασμένων στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου, από τους ταγματασφαλίτες - τσολιάδες και τους ντόπιους .... δοσίλογους συνεργάτες των Γερμανών, διοργανώνει και καλεί τον Αγρινίωτικο λαό, και ιδιαίτερα τη νεολαία της πόλης μας στο ετήσιο πολιτικό μνημόσυνο τιμής και μνήμης:
την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΗ στις 9:30 το πρωί,
στο «μνημείο των 120», στην Αγία Τριάδα.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License