Κουβέλις-Κώμα “ειδικού σκοπού”.

Η φωτογραφία είναι απο λεύκωμα εποχής, της Οικουμενικής κοινωνικής Φρίκης

post image

Μία από τις πιο ανεκδιήγητες και εξωφρενικές  εξουσιαστικές κατασκευές αποτελεί το κώμα του Κουβέλι, ο  έμμισθος κυνοβουλευτισμός μέχρι τα μπούνια. Το Κουβελοκώμα εγκρίθηκε, κατασκευάστηκε , στελεχώθηκε και  χρηματοδοτήθηκε επικοινωνιακά από τα ΜΜΕ των ντόπιων εφοπληστών και βιομηχάνων, αυτό το κατασκεύασμα δίνει σε αυτές τις «διερευνητικές» ώρες τα ρέστα του..
 
Η απουσία κοινωνικού χώρου –ερείσματος,  η Παντελής έλλειψη οποιουδήποτε ίχνους  κοινωνικού αιτήματος ήταν ευδιάκριτα χαρακτηριστικά από τις πρώτες κιόλας, ώρες γέννησης του. Δύο υλικά από τα οποία ξεχωρίζουν τα κοινωνικά κώματα οποιοσδήποτε ιδεολογικής τυπολογίας από τα κατασκευασμένα κίτρινα κώματα των παρακρατικών μηχανισμών.  Σήμερα στην άβυσσο των διερευνητικών εντολών εξουσίας το καθεστώς του Μνημονίου ψάχνει απεγνωσμένα να βρει να στηριχθεί κάπου και ο Κουβέλις μαζί με τα ανδρείκελά, του “επιστρέφουν”   το πάτημα.
 
Είμαστε τυχεροί! Το Κράτος μας παραδίδει μαθήματα κατασκευής κωμάτων και πολιτικών υπηρετών του. Για χρόνια εξέθρεψε αυτά τα παράσιτα σε έναν ευρύτερο χώρο(της αριστεράς)  όπου μακριά από ασφυκτικές ιδεολογικές δομές και απαιτήσεις μπορούσαν και παρασιτούσαν.  Οι χαζοαριστεροί του ΣΥΝασπισμού μπορούν να αισθάνονται εντελώς άνετα για το κωματικό θερμοκήπιο και τα φρούτα που τάιζαν τόσα χρόνια. Η διάβρωση των στελεχών και του χώρου τους είναι πραγματικότητα~ και σε στιγμές ακραίας καθεστωτικής κρίσης εμφανίζονται με μη αλφαβητική σειρά. Η   ίδρυση του Κουβελοκώματος έγινε απτή πραγματικότητα από έμμισθους κοινοβουλευτικούς και μη,  όταν πια δεν μπορούσαν να διαβρώσουν απόλυτα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, να ελέγξουν κατευθύνσεις κλπ
 
  Η  πολιτική Ορχήστρα  είναι μόνο  υπαλληλική.
 
 Το Κουβελοκώμα απανθίστηκε από  διορισμένα στελέχη,  καθοδηγητές επαγγελματίες του χώρου της εξουσίας όπως ο διευθυντής του STAR εμπνευστής των δελτίων ειδήσεων με κυρίαρχο  τηλεοπτικό πρωτοσέλιδο τους παραλιακούς κώλους,   μαζί με   κάτι αφελείς χαζοφερμένους αριστερούς  που ωρίμαζαν  για χρόνια στο θερμοκήπιο του συνασπισμού, και καλοταϊσμένους  εκσυγχρονιστές σαν τον Μπίστη. Όλος αυτός ο συρφετός απόκοσμων πλασμάτων     ήρθε η ώρα να κινητοποιηθούν και  να στηρίξουν  το καθεστώς του Μνημονίου.  
 
Το Κουβελοκώμα, Κώμα «ειδικού σκοπού»,  είναι έτοιμο  να συμπληρώσει τη φρίκη του Μνημονίου διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις μιας Οικουμενικής κυβέρνησης του Μνημονίου..  Με απανωτές δηλώσεις από τον υποβολέα του STAR(ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη) ο Κουβέλις ερωτοτροπεί  με τους  αρχόντους  του Μνημονίου και κομιστές των  επιστολών υποτέλειας, Σαμαρα-Βενιζέλου θέτοντας ψύχη και σώματι στο άρμα του Μνημονίου για την σωτηρία της χώρας από τις ….εκλογές
 
“Εγέρθητου” , λοιπόν,  μπροστά στον Κουβέλι,τον αριστοφανικό ήρωα απο τους Ιππείς,  το νέο κυβερνητικό πρωταγωνιστή του καθεστώτος του Μνημονίου…

Εικόνες:

από ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 13/05/2012 5:12 μμ.


ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!

Το κόμμα του δημιουργήθηκε αμέσως μετά την είσοδό μας στο μνημόνιο!

Κατόπιν στήριξε το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ στις μισές περιφέριες της χώρας, κατά τις δημοτικές εκλογές του 2010.

Μέχρι να γίνει η χουντική κυβέρνηση Παπαδήμου, δεν έλεγε τίποτα εναντίον του μνημονίου, αντί αυτού συναντιόταν με Γ.Α.Π. και Ντόρα και βροντοφώναζε ότι πρέπει να δημιουργηθούν κυβερνητικές συνεργασίες για το καλό του τόπου (βλέπε ιδρυτικό συνέδριο του κόμματός του).

Στην κυβέρνηση Παπαδήμου δε συμμετείχε μόνο και μόνο επειδη τελικά δεν τον χρειάστηκαν.

Μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και μέχρι τις εκλογές, η θέση του ήταν ότι οι αντισυνταγματικές υπογραφές όλων των μνημονίων είναι δεσμευτικές και δεν πρέπει να τις αμφισβητήσουμε (είναι και δικηγόρος... !)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License