Δυνατότητα εμφάνισης της αρχικής σελίδα του Athens IMC σε δίστηλο

Δυνατότητα εμφάνισης της αρχικής σελίδα του Athens IMC σε δίστηλο

Σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η αναγνωσιμότητα της κεντρικής σελίδας του Athens IMC, υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής της δεξιάς πλαινής στήλης με τις κατηγορίες δημοσιεύσεων, σε δίστηλο. Με τον τρόπο αυτό παρέχεται μια περισσότερη εποπτική εικόνα των κατηγοριών.

Η αλλαγή σε δίστηλο γίνεται μέσω του συνδέσμου (Αλλαγή σε δίστηλο) ο οποίος βρίσκεται στη δεξιά στήλη προς το τέλος, ακριβώς μετά την τελευταία δημοσίευση της κατηγορίας "Βιβλιοθήκη". Η επαναφορά σε μονόστηλο, εν συνεχεία, γίνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Διαχειριστική Ομάδα Athens Indymedia

από αναγνωστης 03/05/2012 2:04 μμ.


Πως γινεται το site να θυμάται την επιλογή μου για εμφανιση σε διστυλο?

Με χρήση cookie?!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License