Ενσωμάτωση ροής ειδήσεων στο IRC κανάλι #athens

Ενσωμάτωση ροής ειδήσεων στο IRC κανάλι #athens

Το κανάλι #athens στο Indymedia IRC Network, είναι ένας τρόπος άμεσης επικοινωνίας τόσο μεταξύ χρηστών όσο και με άτομα από την διαχειριστική ομάδα. Για την πρόσβαση στο κανάλι αρκεί να πατήσετε τον σύνδεσμο IRC στην αριστερή στήλη της σελίδεας του Athens Indymedia, στην ενότητα "Πάρτε μέρος".

Πρόσφατα, στο κανάλι ενσωματώθηκε η ροή των δημοσιεύσεων στο Athens Indymedia, με τη βοήθεια των συντρόφων από το IMC Linksunten και του IRC bot bender. Ο bender τραβάει τις δημοσιεύσεις από το RSS του Athens Indymedia και ενημερώνει το κανάλι #athens υπό μορφή τίτλων και links.

Διαχειριστική ομάδα Athens Indymedia

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License