Η Goldman Sachs νοθεύει ή «νοθεύει» την κατάσταση στην Ελλάδα.

Οι παρακάτω "παρατηρήσεις" αφορούν ανάλυση της Goldman Sachs για την Ελλάδα.

post image

Η Goldman Sachs(G.S) και η σχέση της με την Ελλάδα αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει μόνο επενδυτικά ενδιαφέροντα αλλά συντονίζει και όλες τις ρυθμίσεις διαχείρισης του ελληνικού Κράτους και Κεφαλαίου, όσο αυτά τα δύο παραμένουν, ακόμη, παράλληλα και διαφορετικά. Η επενδυτική εταιρεία είναι σαφές ότι είναι και «σύμβουλος» εξουσίας..

Σε μία προεκλογική περίοδο που έχουν τοποθετηθεί δημοσιογραφικοί μηχανισμοί σε όλα τα αστικά κώματα προκαλώντας μία πρωτοφανή ευθυγράμμιση, η Goldman Sachs(G.S) έχει την ευχέρεια να μπορεί από σήμερα να ζει στο μέλλον που έχει κατασκευάσει. Ενδεικτικά αναφέρουμε : Μαλέλης στο Κουβελοκώμα, Κύρτσος στους ΛΑΟφασίστες του μνημονίου, Τσίμας με περάσματα από το ΣΥΡΙΖΑ, Καψής στον Λουκούλιο Παπαδήμο, Ψυχάρης στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, Κουίκ στον Καμμένο κλπ…

Οι ερευνητές της Goldman Sachs(G.S) έχουν πλήρη γνώση από τη δουλειά τους για την κατάσταση στην Ελλάδα. Δεν υπαινίσσονται, αλλά είναι βέβαιοι για την πορεία των εκλογών, προσφέροντας μάλιστα στοιχεία, ενώ προχωρούν στο μέλλοντα με ακλόνητες βεβαιότητες. Οι βεβαιότητες είναι στοιχεία αντιεπιστιμονικά, αυτοί γιατί είναι απόλυτοι;

Δύο στοιχεία από το κείμενο-εργασία των ερευνητών της G.S είναι τα εξής : Η ακλόνητη βεβαιότητα ότι η ανυπαρξία της αριστεράς θα κατοχυρωθεί στον δήθεν(;) κατακερματισμό της, που εν πολλοίς είναι προσυμφωνημένος. Αρκεί να παρατηρήση κάποιος τον ανεκδιήγητο Τσίπρα. Οι προτροπές του περί συνεργασίας των αριστερών κωμάτων, ενώ την ίδια στιγμή παλεύει γα ευρωομόλογα, ειδικές επιτροπές της Βουλής, και επιμονή στο ευρώ , είναι, ή το άκρο αώτου της πολιτικής ανοησίας ή μέρος μιας πολιτικής που πραγματικά δημιουργήθηκε για να μην αφήσει κανένα απολύτως περιθώριο συνεργασιών ούτε με το … αριστερό ΠΑΣΟΚ και το Κουβελοκώμα.

Το πιο σοφό είναι να μην πρόκειται ούτε ανοησίες ούτε τίποτε όλα να είναι μια χαρά οργανωμένα.

Η G.S αυτό το ξέρει, αν δεν το κατευθυνθεί κιόλας, μιας και ο Τσίπρας είναι στο επίπεδο της κατηγορίας «Giorgakiς» και μόνος του δεν θα μπορούσε να τα σκεφθεί όλα αυτά μαζί, ούτε και καν επιμέρους… Εδώ η G.S θεωρεί απίθανη μία συνεργασία αριστερών, σε ένα αντιεπιστιμοκό κρεσέντο απολυτοτήτων.

Αυτό το στοιχείο είναι κεφαλαιώδες, υπάρχει όμως και κάτι άλλο, παρακολουθήστε τους τι τολμάνε να λένε: «οι τρέχουσες δημοσκοπήσεις υποεκτιμούν κατά πάσα πιθανότητα τον παράγοντα οι Έλληνες να ψηφίσουν εκείνους που μπορούν να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή προοπτική.»

Προσέξτε δεν έχουν πεισθεί οι ερευνητές της G.S ,ούτε από τις άθλιες συνθήκες γενικευμένη ανέχειας που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα, ούτε από την εικόνα και ποιότητα των διαδηλώσεων, ούτε από την διείσδυση των πολιτικών της αντίστασης στην κοινωνία, ότι οι Έλληνες θα αρνηθούν τελικά την ευρωπαϊκή προοπτική!!!.

Άπαιχτοι!!!

Οι ερευνητές της G.S , έχουν ένα σοβαρό πλεονέκτημα και μας το λένε. Μπορούν βλέπουν και αναλύουν τα πράγματα, όχι συμμετέχοντας στις διεργασίες ανάπτυξης αλλά κοιτώντας συνολικά πώς λειτουργεί η κοινωνία, αντίθετα με εμάς που όλα τα βλέπουμε μέσα από το πρίσμα του σχεδόν «ιδιωτικού» πολιτικού χωρου’λόγου που κινούμαστε. Θεωρούσα αδιανόητο ότι υπάρχουν κοινωνικές μάζες θετικές στην ευρωπαϊκή προοπτική. Αυτό γίνετε αντιληπτό από τους ερευνητές της G.S, και μάλιστα αυτές οι φιλοευρωπαϊκές μάζες έχουν την δυναμική(μέσω των εκλογών) να υποχρεώσουν την Ελλάδα να συνεχίσει στο βηματισμό του Μνημονίου και του μετακαπιταλισμού, μόνο και μόνο για να σωθεί η ευρωπαϊκή προοπτική. Είναι έτσι ή πολύ απλά έχουν έτοιμο πρόγραμμα νοθείας 2-3 εκλογικών ωρών, τουλάχιστον για την Αθήνα, οπότε οι αναλύσεις περιττεύουν..

Το επιμύθιο είναι τραγικό: Οι άνεργοι, οι απολυμένοι, η γενικευμένη φτώχεια, ο έλεγχος, τα παρασιτικά κώματα, οι παρασιτικοί θεσμοί και μηχανισμοί, κλπ είναι στοιχεία του δικού μας κόσμου, αλλά ο κόσμος που διαμορφώνει τις εξελίξεις, με τον ένα ή άλλον τρόπο είναι άλλος. Είναι η G.S , τα αστικά κώματα , οι εκλογές, τα ΜΜΕ και όλοι αυτοί δείχνουν να ξέρουν να προκρίνουν τα γεγονότα πολύ καλά..

 

Η παραπάνω "παρατηρήσεις"αφορούν την παρακάτω ανάλυση της Goldman Sachs:

Οι προβλέψεις της Goldman Sachs για τις εκλογές

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License