Σημάδια αποδιοργάνωσης διαπιστώνει στην ΕΥΠ ο Αλέξης Τσίπρας

Δεν ξέρω αν πρέπει να δημοσιευτεί εδώ αλλά είναι ένα καλό παράδειγμα του πώς η "αριστερά" έχει πλέον οργανικά ενταχθεί στο κράτος. Υπεράσπιση του εθνικού συμφέροντος, υπεράσπιση του στρατοαστυνομικού συμπλέγματος και των πρακτόρων του και καμία ταξική αναφορά. Για να ξέρουμε ποιος είναι ο εχθρός ημών των προλετάριων...

Την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΥΠ «μιας και δείχνει σημάδια πλήρους αποδιοργάνωσης και διαφθοράς» εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη σημερινή συνάντησή του με την Ομοσπονδία Εργαζομένων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κατέθεσαν υπόμνημα με τις προτάσεις και τις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας και ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα θεσμικά και εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συμφώνησε με την ομοσπονδία των εργαζομένων στην ανάγκη συγκρότησης μηχανισμού κοινοβουλευτικού ελέγχου της ΕΥΠ, ώστε αυτή να υπάγεται σε διακομματικό κοινοβουλευτικό όργανο και όχι στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Τόνισε επίσης ότι είναι επιτακτική ανάγκη η αναδιοργάνωση της ΕΥΠ, ώστε αυτή να προασπίζεται τα συμφέροντα του λαού και της χώρας και όχι να παρακολουθεί διαδηλωτές και πολίτες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License