ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ «ΣΚΟΥΠΑ» ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!

.

Επιχειρήσεις «σκούπα», στρατόπεδα συγκέντρωσης, αντιδράσεις περιφερειαρχών και δημάρχων, από κοντά τα φασιστόμουτρα της Χρυσής Αυγής και ο Καρατζαφέρης που μας καλεί ακόμη και να τους πυροβολούμε, οι μετανάστες γίνονται για άλλη μια φορά τα εύκολα θύματα μιας πολιτικής που καταργεί δικαιώματα σε όλους τους εργαζόμενους σε αυτή τη χώρα ανεξάρτητα από εθνικότητα και χρώμα. Όχι τυχαία σε προεκλογική περίοδο όπου ο λαός πρέπει να «ξεχάσει» τους υπεύθυνους της εξαθλίωσής του.
Υπεύθυνοι για τα προβλήματα του ελληνικού λαού δεν είναι οι μετανάστες. Ο αντίπαλός μας είναι κοινός. Είναι ο ίδιος που θέλει να αφαιρέσει κάθε δικαίωμα, κάθε κατάκτηση και από τους Έλληνες εργαζόμενους. Είναι οι ιμπεριαλιστές του ΔΝΤ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που καταστρέφουν χώρες για τα δικά τους συμφέροντα και οδηγούν τους λαούς στο θάνατο και την προσφυγιά. Είναι το ντόπιο κεφάλαιο που συνδράμει στο μακελειό των λαών και καταργεί κάθε κατάκτηση και δικαίωμα απ’ όλους τους εργαζόμενους στη χώρα.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τους έλληνες εργαζόμενους και άνεργους να καταδικάσουν τις ρατσιστικές επιχειρήσεις της κυβέρνησης , να μη δεχτούν την δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης και να αγωνιστούν μαζί με τους μετανάστες συναδέλφους τους ενάντια στο κοινό αντίπαλο που μας οδηγεί όλους στην ανεργία και την εξαθλίωση. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί ντόπιοι και ξένοι για το δικαίωμα στη δουλειά, στην εκπαίδευση, στην υγεία, στην ασφάλιση, για το ίδιο το δικαίωμα στη ζωή.

  • ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ!
  • ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ!
  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!
  • ΖΗΤΩ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ! 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License