κλειστη νομικη και πολυτεχνειο

αδσφγ

Ως γνωστόν η Νομική από χτες είναι κλειστή. Κλειστό επίσης θα είναι και το Κάτω Πολυτεχνείο από τις 2.00μμ του Σαββάτου (σήμερα) μέχρι το απόγευμα της Κυριακής χωρίς κάμια επίσημη δικαιολογία ούτε καν για τα μάτια του κόσμου. Μήπως το θέμα αυτό θα πρέπει να μας ανυσηχεί λιγάκι; Αν είναι κάθε φορά που έχει κινητοποίηση στο κέντρο να κλείνουν οι πρυτάνεις τις σχολές που είναι το άσυλο; 

από Πρυταλητεία 24/03/2012 1:28 μμ.


Έχουν ευθήνες όλες οι συλλογικότητες και οι κινηματικές διαδικασίες που κληδώθηκαν και συνεχίζουν να κλειδώνονται απ'έξω να το καταγγείλουν και να δημοσιεύσουν το αυθαίρετο κλείδωμα των δικατατόρων της ανώτατης "παιδείας".

Τη Πέμπτη στη Νομική το συντονιστικό των ανέργων 6-7 σωματία/συλλογικότητες κλειδώθηκαν κι αναγκάστηκαν να συζητήσουν στα πεζούλια.  Χθές ο σηντονισμός συνελεύσεων γειτονιών μεταφέρθηκε απο τη κλειδωμένη Νομική στο ΕΜΠ με αρκετή καθυστέρηση ώστε να δωθεί η ευκαιρία να μεταφερθεί ο κόσμος.

Μιλάμε για δεκάδες συλλογικότητες που επιρεάστηκαν οι διαδικασίες τους απο την αυθαιρεσία των μπατσοπρυτάνεων.  Αν δεν θεωρηθεί κι αυτό είδος και τμήμα καταστολής του κινήματος τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσουν κάποιοι.  Τα σκυλάκια της Μητσοτάκαινας έφαγαν το σκαμπίλι τους και κάθονται σούζα μη χάσουν την αίγλη τους στην κοινωνία.  Καιρός να καταλάβουν ότι το κινηματικό σκαμπίλι τσούζει περισσότερο.

 

Μπάτσοι TV πρυτανική αρχή
όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί

 

ΥΓ  Σκοπίμως δεν αναφέρομαι στις κομματικές φοιτητικές οργανώσεις που έχουν κάνει γαργάρα το νόμο πλαίσιο της Τσαρίνας Άννας γιατί είναι κάπως αργά για να ξυπνήσουν απ'το ταξικό LSD που τις ταϊζουν.

από ιδρυματοποιημενος 24/03/2012 1:37 μμ.


ah this? last year!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License