Πρόσκληση στην συνάντηση Εν Οίκω-Κρήτη

Η ετήσια συνάντηση οικο-καλλιεργητών και οικο-χειροτεχνών ξανάρχεται. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερη σχετική ενημέρωση, συμμετοχή ή βοήθεια (καλοδεχούμενη..)

post image

15-17 Ιουνίου, Πάρκο Γεωργιάδη, Ηράκλειο, Κρήτη


     Η συνάντηση «Εν Οίκω» είναι, για άλλη μια χρονιά, εδώ. Μια αυτοργανωμένη γιορτή για την οικολογία, την αλληλεγγύη και την αυτάρκεια, χωρίς μεσάζοντες και χορηγούς.  

     Αντιστεκόμαστε στην κρίση και στήνουμε μια ανοιχτή συνάντηση για όλους. Με τη συμμετοχή παραγωγών που βασίζονται σε αγρο-οικολογικές αρχές και στηρίζουν τις τοπικές ποικιλίες. Ενωνόμαστε με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εναλλακτικές και παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας, αντιστέκονται στην επιβολή των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (μεταλλαγμένα) και στα μονοπώλια της βιομηχανικής γεωργίας.

     Δίνουμε έμφαση στην οικο-χειροτεχνία και τη χρήση υλικών, που είναι φιλικά τόσο προς εμάς τους ίδιους όσο και προς το περιβάλλον. Αποφεύγουμε τα τυποποιημένα προϊόντα και στηρίζουμε την προσωπική δημιουργία μέσα από μια γόνιμη σύζευξη του παραδοσιακού και του σύγχρονου και οικολογικού τρόπου ζωής.

     Μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων όπως σεμινάρια, χειροτεχνίες, προβολές, συζητήσεις, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά κάθε ηλικίας, καλή μουσική και ευχάριστη παρέα σας καλούμε για να γνωριστούμε μεταξύ μας, να διασκεδάσουμε και να αλληλεπιδράσουμε δημιουργικά.

     Στόχος της συνάντησης είναι η γνωριμία με την οικολογία, στην πράξη, η άμεση επαφή με τους παραγωγούς και τους καλλιεργητές, η ενημέρωση σε θέματα περιβάλλοντος και γεωργίας, η ανταλλαγή προϊόντων και το δίκαιο εμπόριο.

     Σας προσκαλούμε στο Εν Οίκω, για την προώθηση ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής που βασίζεται στην αυτάρκεια, την αλληλοϋποστήριξη, τον αλληλοσεβασμό και τη διάθεση για μοίρασμα ως απαραίτητα και επίκαιρα συστατικά αντιμετώπισης της κρίσης.

Ας γιορτάσουμε!

Για περισσότερη σχετική ενημέρωση, για συμμετοχή ή βοήθεια στη συνάντηση Εν Οίκω, επισκεφθείτε το http://en-oiko.blogspot.com
e-mail: enoiko@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License