Το παγκόσμιο παιχνίδι, ο Χάρρυ ο πρίγκιπας, και οι απόκληροι της φαβέλας

http://www.diarioliberdade.org/index.php?option=com_content&view=article&id=25239:exercito-ataca-moradores-da-vila-cruzeiro-durante-visita-do-principe-harry-ao-rio-de-janeiro&catid=242:repressom-e-direitos-humanos&Itemid=156

 

 

Και ενώ τα διεθνή κανάλια γέμισαν από τα βίντεο του «πρίγκιπα» Χάρρυ που έπαιζε βόλεϊ με τους πιτσιρικάδες Βραζιλιάνους μέσα στην τρελή χαρά, στα πλαίσια της διαφήμισης των επερχόμενων ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου όλη αυτή την εβδομάδα , παρουσιάζοντας μια ψευδή πραγματικότητα, πίσω από τις τηλεοπτικές οθόνες η αλήθεια είναι βέβαια τελείως διαφορετική.

Το περασμένο Σάββατο 9 Μάρτη άνδρες του στρατού εισέβαλαν  στις φαβέλες του Penha και Alemao  και έσπειραν τον τρόμο και την βία ενάντια στους κατοίκους των δύο συνοικιών.

Το σκηνικό της βίας εξελίχτηκε αυτή την φορά στην Vila Cruzeiro την ημέρα της παρουσίας εκεί του «πρίγκιπα». Όλα άρχισαν όταν στρατιώτες επιτέθηκαν χωρίς καμία αιτία σε νεαρό κάτοικο, που δεν τους γέμιζε το μάτι.  Οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν και πραγματοποιήθηκε μια αυθόρμητη διαδήλωση ενάντια στην ιδιότυπη στρατιωτική κατοχή η οποία καταστάλθηκε με πρωτοφανή βαρβαρότητα. Από την μήνη των στρατιωτών δεν γλύτωσαν γέροι , γυναίκες  ούτε ακόμα και μικρά παιδιά που ξυλοκοπήθηκαν και λούστηκαν από δακρυγόνα. Και όλα αυτά γιατί ο «αγαπητός» Χάρρυ ήθελε να κάνει το διαφημιστικό του κομμάτι και κάποιοι άλλοι τοπικοί άρχοντες αγωνιούν να αυξήσουν τις  περιουσίες τους. Τα καλά τα δικά μας δηλ.

.

 και ενα βιντεο: http://www.youtube.com/watch?v=1L3_9IAnRck

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License