παρακολουθηση απο ψηλα

στο αφγανισταν μη επανδρωμενα ζεπελιν

ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ
Σύγχρονα Zeppelin στέλνουν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν  

Για πρώτη φορά μετά το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου, τα αερόστατα ετοιμάζονται να γυρίσουν για τα καλά στα πεδία των μαχών ή πιο σωστά... από πάνω

Ο στρατός των ΗΠΑ ετοιμάζεται να θέσει σε εφαρμογή ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για την παρακολούθηση των εξελίξεων στο Αφγανιστάν, αλλά και την μεταφορά εξοπλισμού σε σημεία κλειδία χωρίς την εξάρτηση από το «ευάλωτο» οδικό δίκτυο και τα αεροδρόμια.

Η χρήση τεράστιων και μάλιστα μη επανδρωμένων αερόπλοιων φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ελαφρύτερες του αέρα πτητικές μηχανές. Δείτε αναλυτικά στοιχεία κάνοντας κλικ στο γράφημα.

Οι τελευταίες σοβαρές επιχειρήσεις στις οποίες ενεπλάκησαν αερόπλοια ήταν κυρίως στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν τα γερμανικά Zeppelin βομβάρδισαν μεταξύ άλλων Λονδίνο και Παρίσι, ενώ στο Β΄ Παγκόσμιο περιορίστηκαν κυρίως σε ρόλους παρατήρησης και προστασίας από αεροπορικές επιθέσεις.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License