ΙΚΑ - ΕΟΠΥΥ .. μαλλιά κουβάρια, αλλά το μαλλί το πληρώνουν οι ασφαλισμένοι..

Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε μία ζωή το ΙΚΑ και σήμερα οι φωστήρες του Παπαδήμου να μας λένε ότι θα πρέπει να πληρώνουμε στα δημόσια νοσοκομεία .. επειδή αυτά λέει.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ με τον νέο φορέα (που αντικατέστησε ΙΚΑ και ΤΕΒΕ) ΕΟΠΥΥ !!

post image

 

ΙΚΑ - ΕΟΠΥΥ .. μαλλιά κουβάρια, αλλά το μαλλί το πληρώνουν οι ασφαλισμένοι..
 
Πολύ σωστά τα λέει η προϊσταμένη Διεύθυνσης του ΙΚΑ Ζωγράφου.
Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε μία ζωή το ΙΚΑ και σήμερα οι φωστήρες του Παπαδήμου να μας λένε ότι θα πρέπει να πληρώνουμε στα δημόσια νοσοκομεία .. επειδή αυτά λέει.. 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ με τον νέο φορέα (που αντικατέστησε ΙΚΑ και ΤΕΒΕ) ΕΟΠΥΥ !!
 
Και δεν είναι μόνο τα Νοσοκομεία .. τα δημόσια όπως αυτό της Ελενας.. αλλά και οι γιατροί οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ !! .. πρέπει λέει να πληρώνουμε συμμετοχή πλέον ... γιατί δωρεάν είναι ΜΟΝΟ οι πρώτοι 50 κάθε εβδομάδα.. Λες και μπορεί κάθε εργαζόμενος να ελέγχει τον γιατρό του αν έχει ήδη κλείσει τα 50 δωρεάν ραντεβού.


Ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους και το Νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων και του ΙΚΑ .. αλλά οι αρμόδιοι καρεκλοκένταυροι της Δημόσια διοίκησης δεν μπορούν να μας εμπαίζουν με αυτό τον τρόπο

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License